PALAIMAXOI

Με το πέρας των αγώνων του 2ου φιλανθρωπικού τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών άνω των 40 ετών, η επιτροπή του τουρνουά ανακοινώνει τα παρακάτω:

Αποφασίστηκε να μην απονεμηθούν κύπελλα σε καμία ομάδα από τους συμμετέχοντες στον μικρό και μεγάλο τελικό ο οποίος διακόπηκε. Οι ενστάσεις των Παλαιμάχων Τρικάλων και των Δασκάλων έγιναν δεκτές. Ο σκοπός για τον οποίο έγιναν οι αγώνες πέτυχε και τα χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν θα δοθούν για την Αγιογράφηση του Αγίου Στεφάνου και στον Ιερό Ναό του Πυργετού.

Οι Παλαίμαχοι Τρικάλων ζητούν συγγνώμη για την αποχώρηση τους από τον τελικό και τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το τουρνουά, με την επισήμανση ότι οι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται απ΄ όλους. Το τουρνουά θα συνεχιστεί την επόμενη χρονιά , ελπίζοντας με περισσότερες συμμετοχές, πιο βελτιωμένο και με κάποιες τροποποιήσεις οι οποίες θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν διορθώνοντας και τα όποια λάθη έγιναν.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες και τους συμμετέχοντες οι οποίοι έλαβαν μέρος στους αγώνες, τους ανθρώπους που έτρεξαν για την οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά, τους διαιτητές των αγώνων κ.κ. Τουτούκη, Καβάλο, Πολυμερόπουλο και Βουλόγκα, τις διοικήσεις των σωματείων Αχιλλέα Μπάρας, Ένωση Δροσερού Μουριάς, Αγίου Οικουμενίου για την παραχώρηση των γηπέδων, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την αθλοθέτηση και τον Δήμο Τρικκαίων για την παραχώρηση του σταδίου.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…