Syndesmos Apofoitwn SMY

Αγαπητοί συνάδελφοι, ε.ε. και ε.α., απόφοιτοι της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Σας ενημερώνουμε ότι με το παραπάνω σχετικό, ανακοινώθηκε η Ίδρυση του Συνδέσμου αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.). Μετά από τις διεργασίες για την έκδοση Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) και τις όποιες δυσχέρειες που αντιμετωπίστηκαν, βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Σύνδεσμος απέκτησε το δικό του Α.Φ.Μ. Η ανάδειξη του νέου Τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου, θα λάβει χώρα μέσω των αρχαιρεσιών που θα διεξαχθούν την 07 Απριλίου 2019, όπως ανακοινώθηκε από το προσωρινό Δ.Σ του Συνδέσμου.

               Πιστεύουμε και αναμένουμε την καλόπιστη συνεργασία και κριτική σας, στην εκ βαθέων ψυχής προσφορά σας, σε όποιο επίπεδο εσείς επιλέξετε να συνδράμετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Σ.Α.Σ.Μ.Υ. θα αποτελέσει βήμα ελεύθερης έκφρασης, ανταλλαγής απόψεων και δημοκρατικής λήψης αποφάσεων, προς όφελος αφενός των μελών του και αφετέρου εν γένει των αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Η συνδρομή καθορίσθηκε για την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή μέλους στο ποσό των δέκα ευρώ (10,00 €). Για την εγγραφή σας στο Σύνδεσμο μπορείτε να μεταβείτε στην Ιστοσελίδα του ΣΑΣΜΥ υποβάλλοντας την αίτησή σας ηλεκτρονικά καταθέτοντας το παραπάνω ποσό στο Λογαριασμό που τηρεί ο Σύνδεσμος στην Τράπεζα Πειραιώς με Αρ. IBAN: GR88 0171 2610 0062 6114 5098 297 αναγράφοντας αιτιολογία και όνομα καταθέτη ή με αυτοπρόσωπη παρουσία, κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη του Δ.Σ.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι η  επίσημη ιστοσελίδα του Σ.Α.Σ.Μ.Υ. είναι η www.sasmy.gr, το επίσημο γκρουπ ενημέρωσης στο FACEBOOK (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ του Σ.Α.Σ.Μ.Υ.) με ονομασία «Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών–ΣΑΣΜΥ» και διεύθυνση https://www.facebook.com/sasmy2018/. Εάν αποφασίσετε να γίνετε μέλη του Συνδέσμου, για να ενταχθείτε σε αυτή τη ΣΕΛΙΔΑ πατήστε στο παραπάνω LINK και ζητήστε να γίνετε μέλος ή αναζητήστε τη στο FACEBOOK.

sasmy

 

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω(βίντεο)

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ε…