podilatikos

Ύστερα από σχετική ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ στο facebook του Ποδηλατικού Τρικάλων, γίνεται γνωστή η αναβολή του Διασυλλογικού Ποδηλατικού Αγώνα με την ονομασία «Μάχη της Πόρτας 2018», που θα διεξάγετο σήμερα το πρωί (Σάββατο 10/6/2018) & αποτελούσε μέρος των υπόλοιπων προγραμματισμένων εκδηλώσεων για την συγκεκριμένη ημέρα.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση….

«Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να αναβάλλουμε τον αγώνα και ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. 
Εν συντομία σας αναφέρουμε ότι ενημερωθήκαμε σήμερα Παρασκευή 8/6/2018 στις 13:45 (δηλαδή λίγο πριν κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες) από το Α.Τ. Πύλης, ότι δεν μπορούν να καλύψουν (να κλείσουν) την διαδρομή.

Το έγγραφο (έγκριση) από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που αφορά την εναλλακτική διαδρομή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης αναφέρει ότι αυτή η διαδρομή δεν είναι σε λειτουργία λόγω κατολίσθησης. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ήταν γνωστό στην περιφέρεια εδώ και μήνες. Παρόλα ταύτα το σωματείο μας δεν ενημερώθηκε εγκαίρως παρότι γνώριζαν τη διεξαγωγή του αγώνα την 10/6/2018.

Περίμεναν να φτάσει Παρασκευή 8/6/2018 και ώρα 13:45 για να μας ενημερώσουν σχετικά. Σας αναφέρουμε ότι τα σχετικά έγγραφα σταλθήκαν από το σωματείο μας ένα μήνα πριν.

Λυπούμαστε πολύ και δεσμευόμαστε για τις περεταίρω ενέργειές μας».

Ποδηλατικός Τρικάλων Cycling Club

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Οι κυνηγοί στο πλευρό των πλημμυροπαθών κατοίκων, των τριών Κοινοτήτων του Δ. Πύλης

Η χθεσινή δράση, είναι μια έμπρακτη απόδειξη προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς του…