Margaritis arxiki

Στο «2ο President Santonja’s Cup» το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Δημοτικό Στάδιο του Ναυπλίου  από 5-8 Απριλίου 2019, συμμετείχε ο συνδημότης μας πρωταθλητής bodybuilder, Γιώργος Μαργαρίτης, που έλκει την καταγωγή του από την Πύλη, πετυχαίνοντας μία μεγάλη διάκριση, αφού κατέλαβε την 5η θέση & μόνος Έλληνας στην 6άδα για την κατηγορία Classic Bodybuilding +1.80cm.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα ο Γιώργος, προέβη στις κάτωθι δηλώσεις…

«Σήμερα ήταν ίσως ο πιο όμορφος και δυνατός αγώνας που έχω δώσει.. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ.. πήρα την 5η θέση σε μια μεγάλη κατηγορία, όπου κατάφερα να είμαι ο μόνος Έλληνας στην εξάδα. Νιώθω μια πικρία γιατί θεωρώ πως ήμουν μέσα στην 3αδα, αλλά αυτό είναι δευτερεύον.

Ταυτόχρονα με τον αγώνα, έγινε και η βράβευσή μου από δυο Προέδρους. Τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας IFBB κύριο Rafael Santonja και τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας IFBB ΕΟΣΔ κύριο Ιορδάνη Λεβεντέλη.

Η πλακέτα, το μετάλλιο και το δίπλωμα, είναι ΟΛΗ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ αυτού που προσπαθώ με τόσο κόπο να προάγω και να αναδείξω… Νιώθω συγκινημένος & περήφανος που πάλι τα κατάφερα να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως κάθε στέλεχος του Στρατού, ο καθένας από εμάς, ΜΠΟΡΕΙ.. να καταφέρει κάθε στόχο, όσο δύσκολος και αν είναι, όσα προβλήματα και εμπόδια συναντά, αρκεί να έχει Υπομονή, Επιμονή, Πίστη, Θέληση, Ευγενή Άμιλλα, Σεβασμό..

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου Θανάση Υφαντόπουλο, που είναι μαζί μου και ζει την κάθε στιγμή, και μαζί του ο Τάσος Μισαιλίδης, που είναι το άλλο μισό του. Επίσης τον NGradio που πραγματικά είναι Οικογένεια μου όλοι τους και υπόσχομαι πως θα συνεχίζω να τους κάνω περήφανους και πως η στήριξή τους αυτή ΑΞΙΖΕΙ.

Συνεχίζω για το 2ο Παγκόσμιο σε δυο εβδομάδες στη Μάλτα, με όσες δυνάμεις έχω και με τη στήριξη της συζύγου μου Ευαγγελίας και του γιου μου Μάξιμου που αυτές τις ημέρες μου λείψανε όσο ποτέ…»

Margaritis 1

Marg 1

Marg 2

Marg 3

Marg 4

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ρεκόρ συμμετοχών στις «Λαζαρίνες 2024» στα Τρίκαλα 

Πάνω από 500 οι συμμετοχές από μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων είτε ομαδικά είτε ατομικά …