gymni

Ο δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητά του

Ένας άντρας βιντεοσκόπησε την πρώην σύντροφό του να κινείται στους δρόμους της Νέας Υόρκης με αδαμιαία περιβολή.

Και εκείνος ήταν πίσω της ουρλιάζοντας και βωμολοχώντας, μόνο που το πλήρωσε και μάλιστα ακριβά.

Ο 26χρονος Jasson Melo καταδικάστηκε τελικά για σωρεία αδικημάτων και θα παραμείνει στη φυλακή από 2-7 χρόνια. Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας του Μανχάταν, Cyrus Vance: «Σε αυτή την ανήκουστη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ο Jasson Melo επιτέθηκε επανειλημμένα στη μητέρα των δύο μηνών παιδιού του, την ανάγκασε να βγει στον δρόμο γυμνή τον Ιανουάριο, κινηματογράφησε την πράξη της απόλυτης γελοιοποίησης και τη διέδωσε μετά με τρόπο που την έκανε viral».

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2016, όταν στις 5:00 τα ξημερώματα ο Melo όρμησε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Αφού την ξυλοκόπησε, την κατέβασε στον δρόμο στις 8:00 το πρωί αναγκάζοντάς τη να κυκλοφορεί στους πολυσύχναστους νεοϋορκέζικους δρόμους μόνο με την πετσέτα της. Την οποία τράβηξε κάποια στιγμή, όταν άρχισε να τη λούζει με αχαρακτήριστες βρισιές.

nnskekseftertsefesre1

Και μετά ανέβασε το βίντεο στα κοινωνικά μέσα για να το δουν όλοι. Η γυναίκα δήλωσε πως την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει αν δεν το έκανε και τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της μαρτυρούσαν την αλήθεια των απειλών. Αναγκάστηκε μετά να μετακομίσει από το σπίτι της, καθώς φοβόταν για τη ζωή της.

Όσο για τον Melo, προσπάθησε να εξαργυρώσει ό,τι μπορούσε από τη μαύρη απήχηση του βίντεό του, πουλώντας ακόμα και μπλουζάκια ή καπέλα με τις ατάκες που εκτόξευσε στο ανατριχιαστικό υλικό, το οποίο έχει κατέβει φυσικά εδώ και καιρό από το ίντερνετ.

Ο δικαστής Robert Mandelbaum του έβαλε τη μέγιστη ποινή για τέτοια αδικήματα, 2-7 χρόνια δηλαδή, λέγοντας πως «η άποψη του Jasson Melo για τις γυναίκες ανήκει στον Μεσαίωνα. Γι’ αυτόν, οι γυναίκες είναι ιδιοκτησία»…

newsbeast.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Από σήμερα Τετάρτη 11/10, η υλοποίηση του προγράμματος «Σχολικά γεύματα», στο Ν. Τρικάλων