giorgos arxiki

Με λουκ αλά Bob Marley, υποδέχεται το Νοέμβρη ο αγαπητός Γιώργος, ένας εκ των δύο ιδιοκτητών του καταστήματος «Χονδρός – Τάσιος», στην Πύλη και καλά κάνει, μιας & ο καλοκαιρινός Οκτώμβρης μάς άφησε «γεια» και από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή με πιο αποτελεσματικό ντύσιμο, γιατί ο Νοέμβρης δεν αστειεύεται, γι’ αυτό & ο Γιώργος το πήρε στα πολύ «ζεστά».

Με περισσή χαρά & άνεση ποζάρει στο φακό μας, προτείνοντας τις νέες τάσεις του φετινού Χειμώνα, συνδυάζοντας το «τερπνόν» μετά του «ωφελίμου», που από τη μια σε αγκαλιάζει ζεστά, από την άλλη σου προσθέτει στυλ!, το οποίο θα βρείτε εντός του καταστήματος και σε τιμές που τα σπάνε!!!

Και για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, ήδη το κατάστημα άρχισε να τροφοδοτείται για εσάς με πληθώρα προτάσεων & επισκέπτοντάς το, θα μπορέσετε να επιλέξετε τα χριστουγεννιάτικά σας στολίδια, μέσα από μια τεράστια γκάμα, εδώ δίπλα σας, χωρίς πολύ κόπο & ανέξοδο τρέξιμο.

Βουρρρρ, για τον Γιώργη λοιπόν!

 

Giorgos (1)

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…