Φ4

Συγκινητική  ήταν η ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών, στο κάλεσμα του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων, για αιμοδοσία καθώς  το Υπουργείο Υγείας απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς για αίμα, λόγω των  τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει από τα έκτακτα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Η αιμοδοσία διεξήχθη στο ισόγειο του διοικητηρίου της Π.Ε. Τρικάλων, σε έναν χώρο ευχάριστο, που δημιουργούσε αίσθημα ασφάλειας για τους αιμοδότες, καθώς είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Για την ζεστή ατμόσφαιρα του χώρου φρόντισε ο Επίσημος Συνεργάτης της  Coral Gas στο Νόμο Τρικάλων, Βίκτωρ Μπίλο, με την προσφορά δύο θερμαντικών σωμάτων, τον οποίο και ευχαριστούμε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προσήλθαν να προσφέρουν αίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπο, καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων για την άψογη συνεργασία, να τους συγχαρούμε για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη.                                  

 Το Δ.Σ. του Σ.Υ.Π.Ε.Τ

Φ1

Φ2

Φ5

Φ6

Φ8

Φ10

Φ11

Φ12

Φ13

Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται αγρός 32 στρεμμάτων στη Λαζαρίνα

Διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο έκτασης 32 στρεμμάτων στη Λαζαρίνα Καρδίτσας. Ο αγρός ε…