καμποσ3

Νεκρός βρέθηκε φύλακας στην περιοχή του Κάμπου της Ηλείας, σε χώρο συσκευαστηρίου προϊόντων.

Αιμορραγικό σοκ από επίθεση σκύλων, μέχρι να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή, πιθανολογείται ως αιτία θανάτου του άτυχου 56χρονου φύλακα που βρέθηκε αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια, μερικά μέτρα έξω από το κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο, χθες το απόγευμα.

 Συγκεκριμένα ο Χρήστος Βασιλόπουλος 56 ετών κάτοικος Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο του Κάμπου. Άνθρωπος αξιαγάπητος, άριστος οικογενειάρχης, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Λίγο μετά τις 5.30 χθες το απόγευμα εντοπίστηκε από διερχόμενο και από απόσταση, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς, πιθανότατα ράτσας μαλινουά, .

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.
Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων. Εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γίνουν γνωστά πιθανότατα σήμερα.
Πηγή:patrisnews.com

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Κ. Παπακώστα για τα αποτελέσματα των εκλογών: Με 60-65% αποχή δεν μπορούμε να μιλάμε για ψήφο αξιολόγησης του έργου της απερχόμενης τοπικής ή περιφερειακής Αρχής

Ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών ολοκληρώθηκε χθες, αναδεικν…