koufogazos

Η απάντηση του πρώην Δημάρχου Δ. Πύλης, κ. Κώστα Κουφογάζου, ύστερα από την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων, για την περιβόητη υπόθεση  της συμμετοχής του Δήμου Πύλης στο Πρόγραμμα: «Η καλλιέργεια της Ροδιάς», που πραγματοποιήθηκε το έτος 2011 στην Ιταλία.

«Επτά σχεδόν χρόνια μεταγενέστερα, και αφού πρώτα λοιδορήθηκα, διασύρθηκα και λασπολογήθηκα από τους πολιτικούς μου αντιπάλους, μέλη της τότε μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης, επικεφαλής της οποίας τύγχανε ο κ. Απόστολος Παντέρας, ήλθε η στιγμή της προσωπικής, ηθικής και πολιτικής αποκατάστασης, εμού και των συνεργατών μου, δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πύλης.    

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων, δικάζοντας ως Εφετείο, και κατόπιν απαλλακτικής πρότασης του Εισαγγελέα της έδρας, έκρινε ομόφωνα αθώους όλους τους κατηγορούμενους, συμπεριλαμβανομένου και εμού, για την περιβόητη υπόθεση της συμμετοχής του Δήμου Πύλης στο Πρόγραμμα «Η καλλιέργεια της Ροδιάς», που πραγματοποιήθηκε το έτος 2011 στην Ιταλία.

Στο Δικαστήριο κατέρρευσαν πλήρως οι παντελώς αβάσιμες αιτιάσεις και συκοφαντικές προς το πρόσωπό μου κατηγορίες, οι οποίες μου αποδόθηκαν μετά από καταγγελία των μελών της αντιπολίτευσης, και επί των οποίων κάποιοι προσπάθησαν, και ίσως πέτυχαν, να «χτίσουν» πολιτικές καριέρες.

Σε αυτούς λοιπόν δεν έχω τίποτα περισσότερο να αντιπαραθέσω παρά την ως άνω αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου, η οποία και μόνο μπορεί να αποκαταστήσει την αδίκως τρωθείσα τιμή και υπόληψή μου.

Αν όμως διαθέτουν, έστω και ελάχιστη πολιτική ευθιξία, θα πρέπει, ακόμη και τώρα, να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τον διασυρμό και την δημόσια διαπόμπευσή μου, στην οποία θεωρώ άλλωστε ότι απέβλεπαν από την πρώτη στιγμή.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συνηγόρους μας, κ.κ. Δημήτριο Κοντογιάννη και Γεώργιο Παναγιώτου, για την άρτια και επαρκέστατη νομικά εκπροσώπηση και υπεράσπισή μας».

Πύλη 1 Δεκεμβρίου 2017

Με τιμή

Κωνσταντίνος Κουφογάζος

Πρώην Δήμαρχος – Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …