Arxiki

Μία «Αγχωτική» νίκη πέτυχε το Παλαιομονάστηρο σήμερα εναντίον του Αγιόφυλλου στην έδρα του, για τις υποχρεώσεις της 8ης αγωνιστικής της Α’1 του β’ ομίλου, με τελικό σκορ 2-1.

Το Παλαιομονάστηρο χρειάστηκε 64′ λεπτά παιχνιδιού, για να κάμψει τελικά την αντίσταση του Αγιόφυλλου, αλλά & να εξευμενίσει τον κακό του εαυτό, γεμίζοντας άγχος τους φιλάθλους του.

Ένα ματς χωρίς ρυθμό & ουσία, με το Παλαιομονάστηρο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων & την συντριπτική κατοχή, παίζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού στο μισό του γηπέδου τους αντιπάλους του, να είναι όμως «άσφαιρο» ως το 64′ & ύστερα από λάθος εκτίμηση του κήπερ Θεμέλη, ο Λαμπρογεώργος να βάλει την ομάδα του μπροστά & να αποφορτίσει κάπως το κλίμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, άσκησαν ακόμα μεγαλύτερη πίεση, κάτι το οποίο τους απέφερε & το δεύτερο γκολ με τον Τζέλιο στο 87′. Κι ενώ όλοι πίστεψαν πως το ματς είχε τελειώσει, το Αγιόφυλλο, ένα λεπτό αργότερα & στο 88′ με τον Αδάμο μείωσε σε 2-1, καρδιοχτυπώντας ξανά τους φιλάθλους του Παλαιομοναστήρου, καθώς ο ρεφ Κουτσάγιας, έδειξε επιπλέον 4′ λεπτά καθυστέρηση.

Προπονητές

Παλαιομονάστηρο: Γ. Παπαδόπουλος

Αγιόφυλλο: Σπ. Μέμτσας

Διαιτητής: Κουτσάγιας

Βοηθοί: Γκογκινούδης  – Καλογριάς

*Με τις κυανέρυθρες εμφανίσεις το Παλαιομονάστηρο, τις ασπρόμαυρες το Αγιόφυλλο.

 

IMG_1130 IMG_1133 IMG_1140 IMG_1141 IMG_1149 IMG_1182 IMG_1205

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Κ. Πιερρακάκης: Χρεαζόμαστε 16.000 πληροφορικούς ετησίως και οι Σχολές παράγουν τους μισούς

Μόνο οι μισοί φοιτητές Πληροφορικής αποφοίτησαν την τελευταία επταετία-Ωστόσο οι επιχειρήσ…