f 4

Φουντώνει η αγανάκτηση των κατοίκων της Πύλης, οι οποίοι καταγγέλλουν τις μεγάλες ταχύτητες που αναπτύσσουν φορτηγά και ρυμουλκά αυτοκίνητα μέσα στην πόλη της Πύλης και μάλιστα πολλές φορές υπέρβαρα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, ριψοκινδυνεύοντας ανά πάσα στιγμή να γίνει το κακό.

Επίσης και σύμφωνα με τους κατοίκους «αδέσποτα» πολλά εξ αυτών παρκάρουν όπου βρουν μέσα στα στενά της πόλης, ακόμα και επικαθήμενα με μπουλντόζες φορτωμένα, δημιουργώντας έλλειψη ορατότητας, αλλά και τον κίνδυνο ατυχήματος, διότι παίζουν μικρά παιδιά, ενώ εξίσου μεγάλος είναι ο κίνδυνος και για τους ηλικιωμένους.

Ακόμη οι κάτοικοι κάνουν λόγο, ότι η συχνή διέλευση δημιουργεί καταστροφές στο οδόστρωμα, ενώ σε δρόμους που σε πολλά σημεία από κάτω διέρχεται αύλακας ελοχεύει μεγάλος ο κίνδυνος καθίζησης και πρόκλησης σοβαρού ατυχήματος.

Όπως γίνεται κατανοητό τοις πάσι, για όλους τους παραπάνω λόγους και εκ των κατοίκων που γίνονται καθημερινά μάρτυρες αυτού του φαινομένου, γίνεται έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, όπως μεριμνήσουν με κάθε λογικό & νόμιμο τρόπο, το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο, να εκλείψει από την ρίζα του.

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…