thehomeissue_ypnodwmatio-4-620x354

Το να βρείτε ενδιαφέροντες διακοσμητικά τρόπους για να οργανώσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε μερικές έξυπνες ιδέες που θα σας χαρίσουν περισσότερους χώρους αποθήκευσης και θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε το πιο όμορφο, οργανωμένο υπνοδωμάτιο.

Δείτε παρακάτω τις ιδέες που έχουμε συγκεντρώσει για εσάς.

Πάρτε μια καρέκλα-φάντασμα Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις καρέκλες αυτές είναι ότι σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν υπάρχουν. Επιπλέον είναι και πολύ στιλάτες.

υπνοδωμάτιο

Μια διαφανής καρέκλα είναι ιδανική για έναν μικρό χώρο.

Ράφια στον τοίχο Ακόμα και ο τοίχος μπορεί να βοηθήσει στο να αποκτήσετε έξτρα χώρους αποθήκευσης. Βάλτε μερικά ράφια σε έναν άδειο τοίχο σας και ακουμπήστε σε αυτά όμορφα διακοσμητικά και ό,τι άλλο θέλετε.

υπνοδωμάτιο

Βάλτε ράφια σε έναν άδειο τοίχο για έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Βάλτε κρεμαστές ράγες Αν το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει όσες ντουλάπες χρειάζεστε δεν έχετε παρά να βάλετε σε μια γωνιά κρεμαστές ράγες. Από εκεί θα μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα που φοράτε περισσότερο.

υπνοδωμάτιο

Αν δεν έχετε ντουλάπες αυτή είναι μια πολύ καλή λύση.

Αν ψάχνετε για έναν στιλάτο τρόπο να δώσετε περισσότερο φως στο υπνοδωμάτιο χωρίς να πιάνει αυτό πολύ χώρο βάλτε ένα φωτιστικό σαν αυτό της φωτογραφίας. Έτσι και φως θα έχετε πάνω από το κρεβάτι και χώρο δεν θα πιάνετε.

υπνοδωμάτιο

Ο πιο έξυπνος τρόπος για να μην πιάνει χώρο το φωτιστικό.

Γίνετε δημιουργικοί στο θέμα των ραφιών Ξεχάστε τα κλασικά ράφια και βάλτε κρεμαστά ράφια σε κάποια γωνιά του υπνοδωματίου. Έτσι θα δώσετε περισσότερο στιλ στον χώρο σας.

υπνοδωμάτιο

Ένα κρεμαστό ράφι θα δώσει στιλ στον χώρο σας.

Γραφείο στον αέρα Αν δεν έχετε χώρο για γραφείο ή δεν θέλετε το γραφείο σας να πιάνει πολύ χώρο μπορείτε απλά να το στερεώσετε στον τοίχο. Έτσι όλος ο χώρος κάτω από αυτό είναι άδειος.

υπνοδωμάτιο

Ένα μεγάλο ράφι μπορεί άνετα να γίνει το γραφείο σας.

Ένα κομοδίνο Αν κοιμάστε μόνοι τότε δεν χρειάζεται να έχετε δύο κομοδίνα. Ένα σκαμπό στη θέση του κομοδίνου και αρκετά φυτά υπνοδωματίου μπορούν να δημιουργήσουν το πιο όμορφο σκηνικό.

υπνοδωμάτιο

Αν δεν έχετε σύντροφο δεν χρειάζεστε δύο κομοδίνα.

Κάθετη αποθήκευση Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη ούτε μια γωνιά στο υπνοδωμάτιό σας. Βάλτε ράφια ακόμα και ψηλά είτε για να τα διακοσμήσετε είτε για να αποθηκεύσετε πράγματα.

υπνοδωμάτιο

Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτο κανένα τοίχο στο υπνοδωμάτιό σας.

Πηγή: spirossoulis.com

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…