Arxiki

Σε χείμαρρο από Πηγή, μετετράπη σήμερα ο ΑΟ Πηγής, πνίγοντας κυριολεκτικά το Φωτεινό, καθώς επικράτησε με το «πολυόροφο» 7-1 στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος για την Β’ Ερασιτεχνική & στο β’ όμιλο αυτής.

Οι γηπεδούχοι, ύστερα από ένα αναγνωριστικό 15λεπτο, έδειξαν χαρακτήρα, στρώσαν μπάλα κάτω & σε ρόλο «killer» σήμερα Τσίγκας & Ξαγαράς, ο οποίος έφτασε & σε χατ-τρικ, άνοιξαν τον χορό των γκολ από το 21′ με ωραίο μακρινό & σε ανύποπτο χρόνο σουτ του πρώτου. Αυτό που δεν πέτυχε ο Τσίγκας στο 26′ να διπλασιάσει δηλ. τα τέρματα για την ομάδα του & τον ίδιο προσωπικά, το πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα στο 31′ με ωραίο κοντινό πλασιέ.

Στο 37′ ξεκίνησε ο έτερος goolman Σ. Ξαγαράς, ο οποίος τελείωσε μία κούρσα αιφνιδιασμού σκοράροντας & γράφοντας το 3-0. Στο 41′ & πάλι ο Ξαγαράς με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Κατσινέλη, έγραψε το 4-0, ενώ στο 54′ ο κήπερ Παππάς του Φωτεινού αποσόβησε το 5-0 σε πλασιέ του Ξαγαρά, κάτι που δεν μπόρεσε όμως να επαναλάβει στο 61′, όταν ο συνήθης ύποπτος Σ. Ξαγαράς εκτέλεσε & πάλι, πετυχαίνοντας το 5ο γκολ για την ομάδα του & χατ-τρικ για τον ίδιο.

Από εκεί και έπειτα τον χορό των γκολ συνέχισε ο νεοεισελθών νεαρός & πάρα πολλά υποσχόμενος Βλάχος ο οποίος μέσα σε δέκα λεπτά πέτυχε δύο πανέμορφα & δύσκολα σε εκτέλεση γκολ, αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες & τον κόουτς Κορομπλή να τρίβει τα χέρια του, αφού είδε στο πρόσωπο του μικρού ένα μικρό αστέρι που τώρα αρχίζει να ανατέλει.

Οι παίχτες του Φωτεινού, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απολαμβάνοντας στο έπακρο το ματς, δείχνοντας με την στάση τους την έννοια & ουσία του ερασιτεχνισμού, που δεν είναι τίποτα άλλο από την συμμετοχή στο ίδιο το παιχνίδι, καταφέρνοντας ένα μικρό χωριό να διαθέτει ομάδα στην Β’.

Στο 73′ ο Παπαχρήστος κατάφερε να πετύχει το γκολ της «τιμής» για το φωτεινό, γράφοντας το τελικό: Πηγή – Φωτεινό: 7-1.

Προπονητές

Πηγή: Κορομπλής

Φωτεινό: Παπακωνσταντίνου

Διαιτητής: Κοντίνος

Βοηθοί: Τζάνης/Ανδριόπουλος

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΤ στον β’ όμιλο, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ.

apotelesmata

*Στο βίντεο που ακολουθεί, με τις κίτρινες φανέλες η Πηγή, τις κόκκινες το Φωτεινό

IMG_5260

pigi (1)

pigi (2)

pigi (3)

pigi (4)

pigi (5)

pigi (6)

pigi (7)

pigi (8)

pigi (10)

pigi (11)

pigi (12)

pigi (13)

pigi (14)

pigi (15)

pigi (16)

pigi (17)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στο Μουζάκι

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 40! Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα…