Dimitra (1)

Οι μέρες του Πάσχα μπορεί να είχαν έντονο θρησκευτικό χαρακτήρα για όλους μας, για τα παιδιά όμως της Δήμητρας Απόλλων πρόσφεραν και έντονη ποδοσφαιρική ενασχόληση, πρώτα με το απόλυτα επιτυχημένο 12ο Πανελλήνιο τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου που έγινε στη Μπαλκούρα και στη συνέχεια με την παρουσία δύο τμημάτων της Τρικαλινής ακαδημίας (Παιδικό και προπαιδικό) από 11 έως 12 Απριλίου στο τουρνουά που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η «Αγία Αννα» στις αθλητικές της εγκαταστάσεις στο Βόλο.

Ένα τουρνουά που πέρα από τον ποδοσφαιρικό και γιορτινό του σκοπό είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων του διατέθηκαν προκειμένου να ενισχυθεί το ίδρυμα «Ασπρες πεταλούδες» παρουσιάζοντας το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.

Η Ακαδημία της Δήμητρας ήταν από τις πρώτες που κλήθηκαν να συμμετάσχουν και φέτος (παρουσία του ΠΑΟΚ και του Αρη)συνεχίζοντας την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων. Οι υπεύθυνοι της Δήμητρας Απόλλων εκτιμούν και σέβονται βαθύτατα την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι της Αγίας Αννας και με επιπλέον κίνητρο τον φιλανθρωπικό σκοπό της συνάντησης δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν.

Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να ταξιδέψουν κυριολεκτικά και μεταφορικά στο γαλήνιο περιβάλλον της Πορταριάς, εκεί όπου παίζει μπάλα η φύση αλλά και στα γήπεδα των σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων της «Αγίας Αννας» εκεί όπου έπαιξαν, χάρηκαν και διακρίθηκαν τα παιδιά της Δήμητρας Απόλλων. Η αγωνιστική παρουσία των δύο τμημάτων έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο, έγιναν εξαιρετικά παιχνίδια στα οποία τα Τρικαλινά παιδιά ξεδίπλωσαν για μια φορά ακόμα το «πλούσιο» ταλέντο τους, παρότι αγωνίστηκαν σε πλαστικό τάπητα τον οποίο δεν έχουν συνηθίσει, με τους Προπαίδες μάλιστα να κατακτούν την πρώτη θέση, αφήνοντας τον Αρη στη δεύτερη.

« Μετά το ποδοσφαιρικό ραντεβού στη Μπαλκούρα βρεθήκαμε στο Βόλο προκειμένου να συμμετάσχουμε στο φιλανθρωπικό τουρνουά της Αγίας Αννας, την πρόσκληση της οποίας δεχτήκαμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση. Η φιλοξενία ήταν άψογη από τους διοργανωτές, το ευχαριστηθήκαμε όλοι και χαρήκαμε ιδιαίτερα που ο σκοπός ήταν ιερός. Τα παιδιά μας προσπάθησαν για το καλύτερο και για μια φορά ακόμα ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις δείχνοντας πως βρίσκονται σε καλό δρόμο, με σωστή συμπεριφορά, μέσα κι έξω από τα γήπεδα.

Συγχαρητήρια σε όλους» τόνισε ο υπεύθυνος της αποστολής Αποστόλης Γκαραγκάνης ο οποίος είχε και τη βοήθεια του γιου Γιώργου, ο οποίος σπουδάζει στο ΤΕΦΑΑ. Στην Εθνική οι Παπαδάκος, Καλτσάς και Μπονέλης. Ιδιαίτερα υπερήφανοι αισθάνονται οι άνθρωποι της Δήμητρας παρακολουθώντας την θετική εξέλιξη των παιδιών τους.

Αυτή τη φορά η υπερηφάνεια προέρχεται από την παρουσία τριών πρώην ποδοσφαιριστών της στην Εθνική U-15.

Συγκεκριμένα ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, Θόδωρος Ελευθεριάδης κάλεσε για προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, 24-26/04/2018, τους Θανάση Παπαδάκο (μεσοεπιθετικός, Αταλάντα), Θανάση Καλτσά (μέσος, ΑΕΚ) και Κώστα Μπονέλη (Αμυντικός, Ολυμπιακός).

Η οικογένεια της Δήμητρας εύχεται στα «παιδιά» της «Καλή επιτυχία».

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra (5)

Dimitra (6)

Dimitra (7)

Dimitra (8)

Dimitra (9)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

«Πορεία νίκης», έδειξε και η περιοδεία της Τρίτης, για τον Κώστα Μαράβα 

Συνέχεια στην πορεία της νίκης για τον Κώστα  Μαράβα και την Τρίτη από τα χωριά Πηγή, Λυγα…