Κουτσόχειρο Αρχική copy
Σε μια πράξη συμπαράστασης & αλληλεγγύης  προς τον συνάνθρωπο, προέβησαν σήμερα ο σύλλογοι  Γυναικών και Μεταναστών της Οιχαλίας.

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων , του Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη & του Δημάρχου Φαρκαδόνας, οι Σύλλογοι της Οιχαλίας βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στον προσφυγικό καταυλισμό Κουτσόχερου και παρέδωσαν ρούχα, υποδήματα και  είδη πρώτης ανάγκης.

Στην παραπάνω προσπάθεια πρώτος & καλύτερος  ο δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας  κ. Ευάγγελος Ζαφείρης (Ράμπο), μέλος του παραρτήματος της ΕΑΑΣ(Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού) Τρικάλων, που σαν γνήσιος Λοκατζής βοήθησε  μέσα από την ψυχή του  να διανεμηθούν όλα τα παραπάνω αγαθά .
Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Τρικάλων, θα ήθελε να προβάλει την παραπάνω πρωτοβουλία ως παράδειγμα προς μίμηση, και να πει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που συμμετείχαν.
Όταν προσφέρεις αγάπη, παίρνεις Αγάπη.
Εθελοντισμός είναι η ανιδιοτελής πράξη που μέσα από αυτήν, εκείνος που την κάνει, δεν προσδοκά ανταλλάγματα, τίτλους, επαίνους, βραβεία και αξιώματα, παρά μόνο την χαρά της προσφοράς.
Κοτσόχειρο 1
Κοτσόχειρο 2
Κουτσόχειρο 3
eaastrikalon.blogspot.com
Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Νάκος: Ο «σερ» της Τοπικής Αυτοδιοίκησης…Έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο, αλλά περισσότερη δυναμική, ως παράταξη άσκησης εξουσίας

Χρήστος Νάκος…Ένας άνθρωπος, που οι περισσότεροι από εμάς, τον γνωρίσαμε μέσα από τη…