dimitra
  • Έναρξη με αισιοδοξία και των μικρών τμημάτων
  • Ο προπονητής Δ. Σαργιώτης επέστρεψε στη Μπαλκούρα
  • Ο υπεύθυνος του δικτύου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στη Δήμητρα

 

  • Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, οι μικροί αθλητές ξαναπάτησαν το χόρτο των εξαιρετικών εγκαταστάσεων της Μπαλκούρας αφού το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου τα μικρότερα τμήματα υποδομής της ακαδημίας (Τζούνιορ – Προτζούνιορ – Μπαμπίνι) είχαν την τιμητική τους ξεκινώντας και πάλι τις προπονήσεις. Η Δήμητρα/Απόλλων εύχεται σε όλους τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά με την υπόσχεση ότι και φέτος όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ακαδημία μένοντας πάντα πιστή στους στόχους και τη φιλοσοφία τής θα φροντίσει για την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών μέσα από τις αρχές και τις αξίες του αθλητισμού, του “ευ αγωνίζεσθαι” αλλά και την πεποίθηση πως οποιαδήποτε μορφή άθλησης δημιουργεί σωστούς χαρακτήρες.

 

  • Ο αξιόλογος γυμναστής με ειδικότητα ποδοσφαίρου Δημήτρης Σαργιώτης επέστρεψε στα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων και θα προσπαθήσει μαζί με όλους τους συναδέλφους του να βάλει ένα λιθαράκι για την εκπαίδευση και την εξέλιξη των μικρών αθλητών. Το Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο προπονητής Κωνσταντίνος Στάμελος, ο οποίος είναι μέλος του δικτύου της Sporting Λισαβόνας στην Ελλάδα. Ο κ. Στάμελος, μέσα από την ειδικότητα ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ήταν προπονητής και στα μικρά τμήματα της Δήμητρας και αμέσως μετά έκανε την μετεκπαίδευση και το μεταπτυχιακό του στην προπονητική ποδοσφαίρου για δύο χρόνια στην Πορτογαλία.

Παράλληλα εργάστηκε στις σχολές της Sporting CP για δύο χρόνια. Εκεί οι υπεύθυνοι εκτιμώντας τις δυνατότητες και την εξέλιξή του, τού ανέθεσαν πρωταγωνιστικό ρόλο του στη δημιουργία και την ανάπτυξη του δικτύου των σχολών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τους υπευθύνους της Δήμητρας/Απόλλων συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που άπτονται και αφορούν την καλύτερη εξέλιξη των μικρών τμημάτων, την τεχνογνωσία και τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθεί η συγκεκριμένη μεγάλη σχολή της Λισαβόνας αλλά και τη σίγουρη διατήρηση επαφών με τις καλύτερες μελλοντικές σχέσεις και των δύο πλευρών.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πιερρακάκης για αλλαγές στα σχολεία, αξιολόγηση εκπαιδευτικών, μείωση γραφειοκρατίας, ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων

Συνέντευξη στην «Απογευματινή» της Κυριακής παραχώρησε ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων κ…