Hfaistos (1)

Την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, έκοψε το περασμένο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου σε γνωστή ταβέρνα της Φήκης, ο Α.Σ. «Ηφαιστος»΄, παρουσία των αθλητών & χορευτών του, αλλά & αρκετού κόσμου, που κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα.

Την πίτα έκοψε ο δάσκαλος του Συλλόγου κ. Ν. Φράγκος, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, μαζί με τις ευχές του, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την παρουσία του.

Στη συνέχεια έγινε επίδειξη τεχνικών άμυνας από τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου, ενώ οι χορευτές των χορευτικών του τμημάτων, παρουσίασαν μια σειρά παραδοσιακών χορών, από διάφορα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας.

Την εκδήλωσε πλαισίωσε & ζωντανή λαϊκοδημοτική ορχήστρα, που ανέλαβε την διασκέδαση των παραβρισκομένων.

Η πίτα περιείχε δύο φλουριά τα οποία αντιστοιχούσαν το μεν πρώτο σε μια δωρεάν 6μηνη συνδρομή για μαθήματα ζίου-ζίτσου, αξίας 60€ προσφορά του Συλλόγου, το το δε δεύτερο σε μια δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, αξίας 30€.

Ακολουθεί ευχαριστήριο από την πρόεδρος του Α.Σ. «Ήφαιστος» κα Κων/ίνα Μπακογιάννη…:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τους γονείς που μας τίμησαν και μετά τον Πρόεδρο του χωριού μας Θανάση Λιούτα, τον Δημοτικό Συμβούλο Θανάση Γιαννοτάκη, τον Δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φήκης Κώστα Δούλαλα τον υποψήφιο δήμαρχο Θεόδωρο Χήρα και τους υποψήφιους: Βρατσίστα Γιώργο(στο Τοπικό υποψ. με τον συνδυασμό του κ. Κ. Μαράβα ), τον Ζάχο Ευθύμιο(υποψ. δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα), τον Ιακωβάκη Δημήτρη(υποψ δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα), την Λαμπρογιώργου Αλεξία (υποψ. δημ. σύμβουλος  με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα), τον Μπουρλιό Νίκο( υποψ. δημ. σύμβουλος  με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα) την Μαρία Νίκου(υποψ. δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Κ. Μαράβα) και την Στρωματιά Βάσω (υποψ. δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Θ. Χήρα). Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μας κάναν να είναι στην κοπή της πίτας».

Η πρόεδρος του συλλόγου Α.Σ. «Ήφαιστος» Φήκης

Κωνσταντίνα Μπακογιάννη

(βίντεο/φωτό:The «Zet»)

Hfaistos (2)

Hfaistos (3)

Hfaistos (4)

Hfaistos (5)

Hfaistos (5)

Hfaistos (6)

Hfaistos (8)

Hfaistos (9)

Hfaistos (10)

Hfaistos (11)

Hfaistos (12)

Hfaistos (13)

Hfaistos (14)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…