Arxiki

Άξια & δικαίως η Πηγή πήρε σήμερα το βαθμό της ισοπαλίας σε ματς εμβόλιμης αγωνιστικής με τα Μετέωρα, για τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής.

Με το παραπάνω οι δύο ομάδες δικαίωσαν όσους εκ των φιλάθλων επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της Πηγής, σε ένα ματς που τα είχε όλα, πάθος, δύναμη, φάσεις, αλλά & γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν στο γήπεδο με φανερό το άγχος τους, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στα Μετέωρα να επιβληθούν, έχοντας την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο, γρήγορα όμως μπήκαν στο ματς, ισορρόπησαν το παιχνίδι & στο 22′ κατάφεραν να πετύχουν ένα καταπληκτικό γκολ σε δημιουργία & εκτέλεση, όταν ο Χοτζάι ξεπέρασε την αντίσταση τριών αντιπάλων του & μοίρασε υπέροχα στον Σάκη Ξαγαρά & αυτός με υποδειγματικό πλασιέ, έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, γράφοντας το 1-0.

Γκολ το οποίο έλυσε τα πόδια των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να ελέγχουν πλήρως το παιχνίδι & το ασφυκτικό επιθετικό πρέσιγκ των Μετώρων, που ως το 44′ δεν κατάφερναν να τρυπήσουν την αμυντική διάταξη της Πηγής. Τότε & σε φάση αστραπή, ο Παπαναστασίου βρήκε ωραία τον Λίτσιο στην μικρή περιοχή, ο οποίος με απευθείας πλασιέ & παρά την απόκρουση του Παπαδόπουλου, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι & το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Μετέωρα αύξησαν την πίεσή τους, παίζοντας στο πρώτο μισάωρο στο μισό τους αντιπάλους τους, η αμυντική συνοχή, τα γρήγορα γυρίσματα & τα καλά ντουμπλαρίσματα όμως των παιχτών της Πηγής, δεν επέτρεψαν & πάλι στους φιλοξενούμενους να βρουν τις διόδους που θα τους έφερνε σε θέση βολής για ένα δεύτερο τέρμα.

Στο τελευταίο τέταρτο οι της Πηγής,  με καλύτερα στησίματα στο κέντρο, άρχισαν ξανά να αγχώνουν τους φιλοξενούμενους με γρήγορες & ξαφνικές αντεπιθέσεις, που λίγο έλειψε μία εξ αυτών στο 80′ να μετουσιωθεί σε γκολ, όταν ο Σάκης Ξαγαράς έχασε το κοντρόλ σε τετ-α-τετ με τον Ζαρόπουλο.

Στο 74′, όμως & τα Μετέωρα θα μπορούσαν να προηγηθούν, όταν πλασιέ του Παπαναστασίου απεκρούσθη σε πρώτο χρόνο από τον Παπαδόπουλο & την μπάλα κατόπιν να βρίσκει την δεξιά κάθετη δοκό & τελικά να καταλήγει κόρνερ.

Οι φάσεις

Στο 2′, σουτ Παπαναστασίου, σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος

Στο 17′, απευθείας χτύπημα φάουλ του Μιχαήλ, διώχνει ο Ζαρόπουλος

Στο 22′, 1-0 για την Πηγή με τον Σ. Ξαγαρά

Στο 31′, ωραίο πλασιέ από πλάγια θέση του Σ. Ξαγαρά, διώχνει & πάλι ο Ζαρόπουλος

Στο 44′, ισοφάριση 1-1, για τα Μετέωρα με τον Λίτσιο

Στο 74′, δοκάρι του Παπαναστασίου, ύστερα από σθεναρή απόκρουση του Παπαδόπουλου

Στο 75, κόκκινη κάρτα στον Χριστοδουλόπουλο, σε ανατροπή στον Χοτζάι

Στο 80′, ο Σ. Ξαγαράς χάνει το κοντρόλ μπροστά από τον Ζαρόπουλο.

Προπονητές

Πηγή: Σπ. Ευαγγέλου

Μετέωρα: Γ. Βακουφτσής

Διαιτητής:Ευ. Γρατσάνης

Βοηθοί: Λεωνίδας, Νταλούκας

*Με τις κυανόλευκες εμφανίσεις η Πηγή, τις κυανοκίτρινες τα Μετέωρα. 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

17

18

19

20

21

22

24

25

26

IMG_4086

IMG_4104

IMG_4118

IMG_4122

IMG_4123

pigi

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…