Strofilia Arxiki

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το ουζερί-Ταβέρνα «Στροφιλιά» στην Πύλη από χθες Τετάρτη 19 Ιουλίου, σε καταπλητκικό περιβάλλον.

Πανέμορφο, μοναδικό, δροσερό, φιλικό & πλήρως ανακαινισμένο το περιβάλλον της «Στροφιλιάς» στο κέντρο της Πύλης, με περίσσιο αρχιτεκτονικό γούστο, όπου κυριαρχεί ως δομικό στοιχείο η πέτρα, απόλυτα εναρμονισμένη με το ξύλο, αναδεικνύουν το δίπατο παραδοσιακό οικοδόμημα, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην γαστρονομική διασκέδαση της Πύλης.

Το σκηνικό ολοκληρώνουν πολυπληθείς, κατάφυτες με πολύχρωμα άνθη ζαρντινιέρες, αλλά & ο αυτοφυής κισσός στην είσοδο του κτιρίου, δίνοντας την εντύπωση μικρής όασης, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, που δύσκολα κανείς περνώντας από εκεί, να μην διαβεί το κατώφλι της «Στροφιλιάς».

Η «Στροφιλιά» δικαιολογεί & υποστηρίζει απόλυτα τον τίτλο της «Ουζερί-Ταβέρνα», καθώς ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μέσα από ένα πλούσιο & πολυποίκιλο «μενού», μοναδικές γευστικές απολαύσεις όπως ποικιλία σαλατικών, ορεκτικά, ψαρικά, φαγητά της ώρας, της σούβλας, πίτσες, μακαρονάδες & εκλεκτούς τσιπουρο-μεζέδες, για ατελείωτες τσιπουρο-κατανύξεις.

Φυσικά πλούσιο είναι & το μπαρ της «Στροφιλιάς» καθώς διαθέτει μία μεγάλη γκάμα κρασιών,  με ποικιλίες σταφυλιών αμπελώνων της περιοχής!

Υγειονομικοί υπεύθυνοι: Γιώργος Χονδρός, Στέλλα Χονδρού.

IMG_0161 IMG_0162 IMG_0163 IMG_0164 IMG_0165 IMG_0166 IMG_0167 IMG_0168 IMG_0171 IMG_0188 IMG_0189

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…