diariksi

Μέρα μεσημέρι άγνωστοι διέρρηξαν οικία στο Δροσερό, με «λεία» τιμαλφή & κινητά τηλέφωνα…

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι γύρω στις 12:00, άγνωστοι διέρρηξαν οικία στο Δροσερό, παραβιάζοντας μικρό παράθυρο μπάνιου, τύπου αλουμινίου στο ισόγειο αυτής, το οποίο οι ένοικοι είχαν αφήσει σε θέση «Ανάκλησης», το οποίο οι δράστες παραβίασαν με αλλεπάλληλα χτυπήματα, χρησιμοποιώντας το πόδι τους, καθώς επάνω του υπήρχε ίχνος παπουτσιού.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από μέλος της οικογένειας που μετά την επιστροφή του στην οικία, επισκέφθηκε τον χώρο της τουαλέτας & βλέποντας το παραβιασμένο παράθυρο, κατάλαβε το τι είχε συμβεί.

Με την απόσπαση του μικρού παραθυριού, ο δράστης εισήλθε στον χώρο της οικίας & άνοιξε στον συνεργό του την πόρτα της κουζίνας, στην πίσω πλευράς αυτής & προέβησαν στην κλοπή δύο κινητών τηλεφώνων, καθώς & τιμαλφών, τα οποία εκτιμώνται στο ποσό των 3.000€ περίπου.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι δράστες ήταν αρκετά «νυκοκυραίοι», καθώς δεν υπήρξαν εικόνες ακαταστασίας στον χώρο & αρκετά επιλεκτικοί στην «λεία» τους, αλλά & το γεγονός ότι δεν αφαίρεσαν τάμπλετ & λάπτοπ που υπήρχαν στο χώρο.

Επίσης εντύπωση προκάλεσε το μη άνοιγμα & δεύτερου αποθηκευτικού μέσου(μπαούλο), ενώ το πρώτο που ήταν στον ίδιο χώρο ανοίχτηκε, ίσως επειδή αντιλήφθηκαν κάποια κίνηση που τους έτρεψε σε φυγή.

Για το συμβάν ενημερώθηκαν το Α.Τ. Πύλης & η σήμανση Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…