Bountala

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Ονομάζομαι Άννα Μπουνταλά – Σίμου και είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με εξειδίκευση στη “Νευροψυχολογία και Ειδική Αγωγή”.

Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά του τόπου μας, διότι αποτελεί ιδιαίτερη πρόκληση για μένα η αντιμετώπιση των πρακτικών δυσχερειών της καθημερινότητας του Δήμου μας, μέσω μιας κοινωνικής και ανθρώπινης πολιτικής που μάχεται υπέρ της αξιοκρατίας και της πολιτικής διαφάνειας.

Το αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας που με διακατέχει προς την επίτευξη του στόχου αναβάθμισης του Δήμου Πύλης καθώς και η θέλησή μου για προσφορά στο κοινό σύνολο, δίπλα σε κάθε συνδημότη/ισσα μου, πρωτίστως στα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και στον ελεύθερο επαγγελματία, στον επιστήμονα, στον αγρότη, στους νέους και τα παιδιά, που όλοι εμείς αποτελούμε σύσσωμοι το Δήμο μας, γίνεται τρόπος ζωής και εκφράζεται ως “Πύλης Όραμα”.

Για τους λόγους αυτούς και επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω δημιουργικά τους συμπολίτες μου, με τιμιότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα, ακεραιότητα, αφοσίωση και πάνω απ’ όλα ανθρωπιά, γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό του Θεόδωρου Χήρα “ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ” και κατέρχομαι εις κρίσιν των δημοτών μου, ενώνοντας μαζί με όλους όσους συμμετέχουν, τις δυνάμεις μου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος για ένα καλύτερο αύριο – μέλλον όλων και ιδίως των παιδιών μας.

Θα αγωνίζομαι στο πλευρό σας για μια Δημοτική Αρχή που θα είναι κοντά στον πολίτη, για την καλύτερη ποιότητα της ζωής σας αλλά και για τη στήριξη των θέσεών σας και τη μεταφορά των προβληματισμών και των προτάσεών σας.

Ας αναλογιστούμε τελικά όλοι τις ευθύνες μας και ας επιλέξουμε κρίνοντας αντικειμενικά τον πιο ικανό και όχι με μικροκομματική σκοπιμότητα.

Λέμε “ΌΧΙ” σ’ ένα πεπαλαιωμένο σύστημα διοίκησης που δεν είναι ικανό ν’ ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις  των κοινωνικό – οικονομικών εξελίξεων.

Λέμε “ΝΑΙ” στο διαρκή αγώνα , στην προσπάθεια και τη δύναμη για επαναφορά του δήμου μας, σε τροχιά ανάπτυξης, οργάνωσης, προόδου και ευημερίας.

Τελειώνοντας το παρόν κείμενο, θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων όλους τους δημότες που θα με εμπιστευθούν με την ψήφο τους και να σας παροτρύνω να δώσετε τη νίκη στο συνδυασμό “ΠΥΛΗΣ ΟΡΑΜΑ”  με υποψήφιο δήμαρχο, το Θεόδωρο Χήρα.

 

Με εκτίμηση,

Άννα Μπουνταλά – Σίμου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Στη Δ.Ε. Πιαλείων

Load More Related Articles
Load More In Βήμα των πολιτών
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…