Arxiki

Μία άνετη και ευρεία εκτός έδρας νίκη, πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο Μεγαλοχώρι η ομάδα του Πορταϊκού, καθώς νίκησε με τελικό σκορ 4-0 την ομώνυμη ομάδα του Μεγαλοχωρίου, σε αγώνα της Α’ ΕΠΣΤ για την 3η αγωνιστική.

Η ομάδα του Δημήτρη Σαργιώτη από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης , έδειξε τις διαθέσεις, που δεν ήταν άλλες από τη νίκη, όταν οι Αντωνίου & Νικολούσιος στο 2′ και 3′, πάτησαν με αξιώσεις στα καρέ του Καραγεώργου, ενώ στο 5′ μπήκαν  μπροστά στο σκορ με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Νικολούσιο.

Από εκεί και έπειτα ακολούθησε ένα κρεσέντο χαμένων ευκαιριών από πλευράς φιλοξενουμένων, με μία ακατάσχετη δυστοκία να τους κατατρέχει έως το 42′, στιγμή που ο Πορταϊκός πέτυχε το δεύτερό του γκολ με τον Ιωάννου σκόρερ σε πάσα πάρε-βάλε του Νικλούσιου.

Οι γηπεδούχοι από το 25′ και μετά ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο. Ένα πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο ο Πορταϊκός παρά την μέγιστη υπεροχή του δεν ήταν πολύ καλός στη συνοχή του και στην κυκλοφορία της μπάλας και στον χώρο του κέντρου, ωστόσο η επιθετική του τριπλέτα, Αντωνίου, Νικολούσιος και Ιωάννου, αλλά και με τον Κατζίη ως κρυφό κυνηγό αρκετές φορές, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, που όπως φάνηκε σήμερα δεν είχε και πολλές επιλογές.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Πύλης εμφανίστηκε καλύτερη όσον αφορά την κυκλοφορία της μπάλας, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη σοβαρότητα, συνεχίζοντας όμως το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών του πρώτου ημιχρόνου, καταφέρνοντας ωστόσο να πετύχει άλλα δύο τέρματα στο 63′, με δυνατό κοντινό σουτ του Καντζίη και στο 84′, με ωραία ενέργεια του Ιωάννου, για να σφραγίσει έτσι, άλλη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

Προπονητές

Μεγαλοχώρι: Γεροκώστας

Πορταϊκός: Σαργιώτης

Διαιτητής: Νότος

Βοηθοί: Καλογριάς/Μαργιώλης

Τα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της 3ης αγωνιστικής, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ, έχουν ως εξής…:

apotelesmata

IMG_0165

IMG_0168

IMG_0171

IMG_0176

IMG_0183

IMG_0184

IMG_0188

IMG_0191

IMG_0203

IMG_0209

IMG_0236

IMG_0237

IMG_0243

IMG_0252

IMG_0264

IMG_0281

IMG_0285

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…