Gomfoi 29-6-2020 (5)

«Άγιο» φαίνεται πως είχε 45χρονη οδηγός η οποία ενεπλάκη σε ατύχημα στους Γόμφους σήμερα το πρωί στις 9:30 για άλλη μια φορά στο σύνηθες σημείο, όπου η περιφερειακή οδός διασταυρώνεται με την  ΕΟ Γόμφων – Παλαιομοναστήρου στο ύψος του Δημ. Σχολείου.

Συγκεκριμένα η 45χρονη οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, που εκινείτο στην περιφερειακή οδό των Γόμφων με κατεύθυνση από Τρίκαλα προς Μουζάκι, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με έτερο όχημα, επαγγελματικό φορτηγό τύπου ψυγείου, που εκινείτο από Γόμφους προς Παλ/ηρο.

Η  σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα το ΙΧ να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει σε παρακείμενο εγγειοβελτιωτικό κανάλι, χωρίς ωστόσο η οδηγός του να πάθει το παραμικρό, ενώ πολύ καλά στην υγεία του είναι και ο οδηγός του έτερου οχήματος.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο, έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύλης.

Το σημερινό συμβάν δεν είναι το πρώτο, αντιθέτως αποτελεί σύνηθες φαινόμενο, με τα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο να καταμετρώνται αρκετά σε αριθμό, ενώ από καθαρή τύχη έως τώρα δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο θύμα.

Η αγανάκτηση των κατοίκων πλέον έκδηλη, έχοντας ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής, από την ανεύθυνη στάση των υπευθύνων και ζητούν εδώ & τώρα λύση, με την δημιουργία κυκλικού κόμβου να θεωρείται η ενδεδειγμένη.

Gomfoi 29-6-2020 (1)

Gomfoi 29-6-2020 (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα μεικτά κλιμάκια των γεωπόνων, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν το εκτιμητικό τους έργο τα 32 μεικτά κλιμάκια που συγκροτήθηκα…