Arxiki

Βασ. Ζορμπάς…

  • «Ανάπτυξη με Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, που λέει έργα με λόγια & όχι λόγια κούφια» & ταξίματα, χωρίς ανταπόκριση»
  • «Εγώ ως Δήμαρχος θα είμαι ένας άμισθος εργοταξιάρχης, που θα προσφέρω & την τελευταία ρανίδα του αίματός μου»
  • «Ελάτε μαζί μας να γίνουμε όλοι μια μεγάλη δύναμη, ανάπτυξης & προκοπής. Προτεραιότητά μας είναι ο άνθρωπος»

Άλλος ένας υποψήφιος Δήμαρχος  για τον Δ. Πύλης, ο 5ος κατά σειρά, ο κ. Βασίλης Ζορμπάς, με καταγωγή από την Πιαλεία, επέλεξε το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πύλης, σήμερα Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, για την παρουσίαση του Εκλογικού του Συνδυασμού, με την επίσημη πλέον ονομασία «Προκοπή στα Χωριά μας», μέσω της επίσημης ιδρυτικής διακήρυξης αυτού.

Για την μη αναμενόμενη παρουσία του κόσμου στην σημερινή του εκδήλωση ο κ. Ζορμπάς, δήλωσε ευθέως ότι αυτό οφείλεται σε «δάχτυλο» του νυν Δημάρχου, ενώ πικαρισμένος φάνηκε & από την μη προσέλευση των άλλων δύο έτερων υποψήφιων Δημάρχων κ.κ. Χήρα & Τσιούτσια, που ενώ τους κάλεσε, αυτοί δεν προσήλθαν.

Για το νέο Συνδυασμό «Προκοπή στα Χωριά μας», βασικός στόχος του, σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά είναι: «Να αλλάξει το σκηνικό στο Δήμο, στα χωριά & να αποδείξει ότι οι πολίτες έχουν την δύναμη να συμβάλουν αποτελεσματικά & καθοριστικά στην χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου».

Βασικότερα μελήματα…Η κατασκευή νέου δημοτικού κτιρίου, καλυτέρευση του οδικού δικτύου, κατασκευή τούνελ από Πύλη έως τα περτουλιώτικα λιβάδια, κατασκευή σκεπαστής αγοράς, αύξηση του τουρισμού, παύση της φορολόγησης των δημοτών & δωρεάν νερό σε όλους τους κατοίκους κ.ά.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί, με ολόκληρη την ομιλία του κ. Ζορμπά…

DSC08352

DSC08354

Zormpas (1)

Zormpas (3)

Zormpas (4)

Zormpas (5)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …