ariwn

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος  Καρδίτσης  <<Ο ΑΡΙΩΝ>>  , συνεχίζοντας την πορεία του, η οποία ξεκίνησε το 1960 με τη χορωδία και συνέχισε το 1982 και με την  ίδρυση του Ωδείου,  Ανακοινώνει  ότι συνεχίζονται  οι εγγραφές στο ΩΔΕΙΟ  για τη  νέα Σχολική Χρονιά 2018-2019  διατηρώντας το πλεονέκτημα των χαμηλών διδάκτρων  τα οποία είναι κατά πολύ χαμηλότερα στη αγορά αυτή τη στιγμή και αγγίζουν το 50% περίπου.

Όπως τα τελευταία Δέκα [10] χρόνια έτσι και φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο ευελπιστεί ότι τα χαμηλά δίδακτρα θα είναι ισχυρό  κίνητρο για  τους  γονείς να  εγγράψουν τα παιδιά τους στο Ωδείο, προκειμένου να συνεχιστεί η παράδοση της  παραγωγής καλής  μουσικής  και να διαμορφώσει  καταρτισμένους μουσικούς σ’ αυτό τον τόπο.

Επίσης σας ενημερώνουμε  ότι, ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι πρόβες της  χορωδίας του συλλόγου και σας περιμένουμε να πλαισιώσετε την χορωδία  μας χωρίς έξοδα εγγραφής .

Γραφεία:  Βότση 11 και Κοραή  Πληροφορίες στα τηλέφωνα:  Γραμματεία: 2441029598 ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη –Παρασκευή και Ώρες  5-7 το απόγευμα.

Κινητά: 6973 7791 77 και 6972 577 444

                                                         Για το Δ.Σ ο Πρόεδρος

                                                         Τσιούμας Δημήτρης

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

 “Forest Park” στα Τρίκαλα;!  *  “ Έστι δε αρχή της λέξεως το ελληνίζειν” 

 Του Ηλία  Γιαννακόπουλου/Φ ι λ ο λ ό γ ο υ          “ Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική / το …