Polyneri (1)

Στο  Πολυνέρι  γιορτάστηκε η Μνήμη «Το  Γενέσιον  της Θεοτόκου» την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, όπου το πρωί τελέστηκε θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (ΠΑΝΑΓΙΑΣ) Πολυνερίου, παρουσία αρκετών πιστών.

Το  βράδυ της ίδιας ημέρας  οργανώθηκε παραδοσιακό γλέντι με την δημοτική ορχήστρα του κ. Μαργώνη, στην Ταβέρνα του Θωμά Πλαβού στην (Παναγία –Πολυνερίου) όπου συγκεντρώθηκαν εκεί πολλοί  Πολυνερίτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και άνθρωποι από τα γύρω χωριά, περνώντας ευχάριστα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Παρών» και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυνερίου (Δήμου Πύλης) κ. Παναγιώτης Βλαχοδήμος, όπου  στην σύντομη ομιλία καλωσόρισε όλους τους συγχωριανούς του, τον Αντιδήμαρχο   Αθλητισμού –Πολιτικής Προστασίας-Τουρισμού κ. Άρη Τζάνη, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Βαλκάνου  κ. Αθανάσιο Λέφα, τον Πρόεδρο  της Τ.Κ. Μοσχοφύτου κ. Ευάγγελο Γελαδάρη, τονίζοντας ότι: «Είναι ευχάριστο απόψε που βρεθήκαμε στο πανηγύρι του χωριού μας, τιμώντας την παράδοση, θρησκευτική και πολιτιστική, σήμερα που γιορτάζουμε την Μνήμη «Το Γενέσιον της Θεοτόκου».

‘Αλφα-Ταφ

DSC00538 DSC00539

DSC00534 DSC00537

DSC00529 DSC00530 DSC00532

Polyneri (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Ελάτη: «Έφυγε» από τη ζωή ο Φώτιος Πλακιάς

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΦΩΤΙΟ ΠΛΑΚΙΑ ΕΤΩΝ 87 Θανόντα κηδε…