ispania

❱❱ Ο θάνατός του είχε βεβαιωθεί όχι από έναν, ούτε από δύο, αλλά από τρεις γιατρούς.

Ο Γκονζάλο Μοντόγια Χιμένεθ, ωστόσο, τρόφιμος φυλακής στην περιοχή της Αστουρίας, στην Ισπανία, ανέκτησε τις αισθήσεις του λίγες ώρες πριν υποβληθεί σε νεκροτομή!

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι συγγενείς του στην τοπική εφημερίδα «La Voz de Asturias», το σώμα του είχε ήδη μαρκαριστεί από τους γιατρούς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νεκροτομής!

Απώλεια συνείδησης

Τώρα ο Χιμένεθ νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου στο Οβιέδο. Πηγές του νοσοκομείου φέρεται ότι δήλωσαν στο κανάλι Telecinco πως υποψιάζονται ότι πρόκειται για καταληψία, παθολογική κατάσταση επιληπτικής κρίσης, συνηθέστερα με απώλεια συνείδησης. Σε αυτήν την κατάσταση τα ζωτικά σημεία του ασθενούς επιβραδύνονται σε βαθμό που είναι σχεδόν ανεπαίσθητα. Αυτό ωστόσο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Τώρα, εκτός από τα αίτια της κατάστασής του, διερευνάται επίσης πώς τρεις έμπειροι γιατροί της φυλακής δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι ο άντρας δεν ήταν νεκρός.

espressonews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δημ. Μπογδάνος στην Πύλη: Σύγχρονη μάστιγα, τα αυτοάνοσα νοσήματα. Με τεράστιο ενδιαφέρον η ενημερωτική Ημερίδα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης(βίντεο)

Με τεράστιο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις 11:00 η ενημερωτική Ημερίδα, μ…