isobox arxiki

Παρελήφθη σήμερα το πρωί στις 10:00, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κ. Κ. Μαράβα, του Δ/ντή του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχάλη Βενιζέλου, του Αντ/ρχου κ. Κ. Δούλαλα & της δημ. συμβούλου-αντιπροέδρου του ΟΚΠΑΔ κας Χαράς Καλιώρα, το ειδικά κατασκευασμένο isobox, το οποίο θα χρησιμεύσει ως «Χώρος διαλογής ασθενών», στο πλαίσιο των από κοινού δραστηριοτήτων, που ανέλαβαν Δήμος & ΚΥ Πύλης, όντας σε διαρκή εγρήγορση & παρακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας, επικαιροποιώντας την ανάγκη επιπλέον θωράκισης του πληθυσμού & την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Οπότε καθένας δυνητικός ασθενής που θα προσέρχεται στο Κέντρο Υγείας Πύλης, δεν θα ακολουθεί την έως τώρα συνήθη διαδρομή εκ της κεντρικής εισόδου του κτιρίου, αλλά θα διέρχεται πρώτα από τον «Χώρο διαλογής» που αποτελεί το isobox, όπου θα εξετάζεται ενδελεχώς από έναν ιατρό και κατόπιν θα καθοδηγείται αναλόγως, αναφορικά με την διάγνωση.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, ανέφερε πως…: «Για εμάς η προάσπιση της υγείας & ασφάλειας των δημοτών μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. Επ’ αυτού η δημ. Αρχή με αίσθημα ευθύνης, κοινωνικής αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς προς όλους τους δημότες, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της διαπαραταξιακής επιτροπής για την ανάγκη λειτουργίας «χώρου διαλογής ασθενών», παραχώρησε προς χρήση στο Κ.Υ. Πύλης ένα isobox 20τμ, κατάλληλα κατασκευασμένο και διαμορφωμένο για τέτοιου είδους χρήσεις, τηρούντων των επιστημονικών υποδείξεων, ενισχύοντας την δυναμική του Κ.Υ. της περιοχής μας, συμβάλλοντας έτσι στην διαχείριση της κρίσης, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού, θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο το σύνολο του πληθυσμού του Δήμου μας.

Δεν εφησυχάζουμε, μένουμε ψύχραιμοι, μένουμε σπίτι, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας».

Σε δηλώσεις τους ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης & η δημ. σύμβουλος κα Χαρά Καλιώρα, επισημαίνουν…: «προστατεύουμε τον εαυτό μας & όλους τους συμπολίτες μας, μένοντας σπίτι, ακολουθώντας πιστά & με ευλάβεια τις οδηγίες του ΕΟΔΥ περί ατομικής υγιεινής, αποφεύγοντας τον συνωστισμό, κίνηση που αποτελεί το καλύτερο φάρμακο κατά του κορονοϊού».

Επιπλέον ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως η…: «Η πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας, που την συναποτελούν τα Κέντρα Υγείας & τα Περιφερειακά Ιατρεία, είναι η πρώτη γραμμή άμυνας, ώστε να υπάρξουν διαθέσιμες νοσοκομειακές κλίνες, σε περίπτωση βαρέων περιστατικών».

Επίσης ο κ. Βενιζέλος εκφράζει ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» προς την δημ. Αρχή, αλλά & προς το σπύνολο των μελών της διαπαραταξιακής Επιτροπής που ομόφωνα αποφασίστηκε η προμήθεια & τοποθέτηση του οικίσκου στο ΚΥ Πύλης, για τους σκοπούς που αυτό υποδείχθηκε για να εξυπηρετήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις, στο βίντεο που ακολουθεί…

 

isobox (1)

isobox (2)

isobox (3)

isobox (4)

isobox (5)

isobox (7)

isobox (8)

isobox (13)

DSC08104

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Σκρέκας στα εγκαίνια του Ε65: «Ένα οραματικό έργο για τη Δυτική Θεσσαλία παίρνει σάρκα και οστά»

Παραδόθηκε σήμερα το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας …