Dimarxeio Pylis

Σήμερα Τρίτη 11 Μαϊου και ώρα 12.00 μ.  στο Δημοτικό Κατάστημα στην Πύλη, θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δ. Πύλης με 17 θέματα ημερήσιας διάταξης στην ατζέντα της τα οποία έχουν ως εξής…:

1. Έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση – Αποκατάσταση ζημιών σχολικών κτιρίων».

2. Έγκριση πρακτικού ΙΙ της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για τη μελέτη «Ειδικό Αναπτυξιακό Σχέδιο ευρύτερης περιοχής Μεσοχώρας με αξιοποίηση ταμιευτήρα του υδροηλεκτρικού έργου (ΥΔΕ) Μεσοχώρας».

3. Έγκριση πρακτικού Ι της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ.Παλαιομοναστήρου».

4. Έγκριση τευχών δημοπράτησης – καθορισμός όρων διενέργειας διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Βλαταναίων στην Τ.Κ. Ελάτης».

5. Έγκριση τευχών δημοπράτησης – καθορισμός όρων διενέργειας διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Μεταφορά νερού από γέφυρα ως Νερόμυλο στην Τ.Κ. Πύλης».

6. Έγκριση τευχών δημοπράτησης – καθορισμός όρων διενέργειας διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή δικτύου ύδρευσης και δεξαμενής στην Τ.Κ. Μεσοχώρας».

7. Σύσταση επιτροπής διεξαγωγής δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος  ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Αντιμετώπιση ζημιών και βελτίωση υποδομών» .

8. Σύσταση επιτροπής διεξαγωγής δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος  ΕΣΗΔΗΣ, για την ανάδειξη αναδόχου για την εκτέλεση του έργου «Διευθέτηση χειμαρρώδους ρεύματος (κλάδου) Καλογήρων».

9. Έγκριση πρακτικού ΙΙΙ ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και κατακύρωση της προμήθειας «Ενός οχήματος πολλαπλών χρήσεων και ενός φορτοεκσκαφέα στο Δήμο Πύλης».

10. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης δημοτικής καλλιεργήσιμης γης στην Τ.Κ. Μουριάς.

11. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης δημοτικής καλλιεργήσιμης γης στην Τ.Κ. Δροσερού.

12. Έγκριση πρακτικών εκμίσθωσης δημοτικής γεφυροπλάστιγγας στην Τ.Κ. Δροσερού.

13. Έγκρισης έκδοσης εντάλματος λογιστικής τακτοποίησης λόγω κατάσχεσης ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Πύλης.

14. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την τοποθέτηση 1 στύλου ΦΟΠ και 1 ΦΣ στη Δ.Ε. Γόμφων και απαλλαγή υπολόγου.

15. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την τοποθέτηση 1 στύλου ΦΟΠ και 1 ΦΣ στην Τ.Κ. Αγίου Βησσαρίωνα και απαλλαγή υπολόγου.

16. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής για την τοποθέτηση 1 στύλου ΦΟΠ και 1 ΦΣ στην Τ.Κ. Φιλύρας και απαλλαγή υπολόγου.

17. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για νομική εκπροσώπηση του Δήμου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…