porta Kids

Ran 1

Η HealthProject, ο ορειβατικός όμιλος Πύλης (ΟΠΟΠ) και ο Γυμναστικός σύλλογος Πύλης διοργανώνουν αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για τα παιδιά των δημοτικών σχολείων του Δήμου Πύλης, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 – Ώρα 11.00
Εκκίνηση & Τερματισμός στο Δημαρχείο Πύλης

Η HealthProject, μια επιχείρηση άσκησης και εκγύμνασης που δραστηριοποιείται στην Πύλη και στόχο έχει να προάγει την άσκηση και την υγεία, με τον Ορειβατικό όμιλο (ΟΠΟΠ) και σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Πύλης (Γ.Σ.Π.), διοργανώνει υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης, αγώνα 1000 μέτρων για τα παιδιά των Δημοτικών σχολείων του Δήμου την Κυριακή 17 Ιουνίου & ώρα 11:00πμ, μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς με τον διακριτό τίτλο “Porta Kids Run”.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Η Διαδρομή θα έχει αφετηρία και τερματισμό το δημαρχείο της Πύλης. Θα κινηθεί κυκλικά καλύπτοντας την απόσταση των 1000 μέτρων ενώ θα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και εθελοντές θα υποδεικνύουν την διαδρομή στους μικρούς αθλητές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Θα υπάρξουν 3 ηλικιακές κατηγορίες και κατάταξη Αγοριών – Κοριτσιών. Συνολικά 6 κατηγορίες ενώ θα υπάρχει ηλεκτρονική βεβαίωση συμμετοχής για κάθε παιδί που συμμετέχει. Μετάλλια θα μοιραστούν οι τρείς πρώτοι κάθε κατηγορίας ενώ στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα γίνει και απονομή κυπέλου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε μαθητής Δημοτικού σχολείου του δήμου Πύλης. Για την συμμετοχή θα πρέπει να παραδωθεί στην γραμματεία η υπεύθυνη δήλωση με τα στοιχεία του γονέα και του μαθητή δηλώνωντας ότι ο μαθητής είναι ηγιής και ικανός να λάβει μέρος στον αγώνα “Porta Kids Run”. Για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης θα παρακαλούσαμε τους γονείς να προσκομίσουν τις υπεύθυνες δηλώσεις το αργότερο μισή ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η Εκκίνηση του αγώνα θα δωθεί στην είσοδο του Δημαρχείου Πύλης την Κυριακή 17 Ιουνίου στις 11.00

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Καραμπέρης Άρης 6945 893 316

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Η νικηφόρα πορεία  του Κώστα Μαράβα συνεχίζεται…

Τα χωριά Λιλή, Βαλομάνδρι, Παραπόταμο, Δροσερό, Μουριά και Γόμφους επισκέφτηκε την Τετάρτη…