AOT

Ο υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, Κώστας Καρακούσης και ο συνεργάτης του Μανώλης Κοτσίρας, παρά το γεγονός ότι έχουν σταματήσει οι προπονητικές και αγωνιστικές δραστηριότητες εδώ και καιρό, λόγω της πανδημίας με την κορονοϊό, βρίσκονται σε επαφή με τα παιδιά του συλλόγου.

Δεν τα έχουν αφήσει από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα αρχίσει καραντίνα στα σπίτια, καθώς μια φορά την εβδομάδα διά μέσου ενός παιχνιδιού που στέλνεται και υπάρχει επαφή με τηλεδιάσκεψη, πραγματοποιείται ανάλυση αγώνων, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Επίσης δίνεται ασκησιολόγιο από τον γυμναστή Γιώργο Μήτσα, με προγράμματα εκγύμνασης μέσα στο σπίτι τα οποία ανά εβδομάδα ανανεώνονται. Τα παιδιά, εκτελούν μόνα τους το πρόγραμμα στο σπίτι τους. Έξτρα πρόγραμμα δίνεται και από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Ζαλαώρα, για τους τερματοφύλακες της ακαδημίας. Αυτά για τα τμήματα Κ14 και Κ16 .

Η Ακαδημία του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα παρά την καραντίνα και την απαγόρευση προπονήσεων και αγώνων, δεν έχει σταματήσει να λειτουργεί και έστω και εξ΄αποστάσεως, προσπαθεί να έχει σε εγρήγορση τα παιδιά του συλλόγου.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…