2020-12-29_13-34-22_070

Οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν φέτος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας να διοργανώσει  τις καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις της, στο πνεύμα των ημερών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό  να στείλει τα δώρα της Περιφέρειας, παντού στη Θεσσαλία,  σε παιδιά με αναπηρία, που έχουν περισσότερη ανάγκη για χαρά και χαμόγελο, ειδικά σε συνθήκες πανδημίας.

«Συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά και τον καθημερινό αγώνα σας» ευχήθηκε ο Κ. Αγοραστός  στέλνοντας  μήνυμα αλληλεγγύης και  αγάπης  στους εκπροσώπους Συλλόγων παιδιών με αναπηρίες και Προνοιακών  Δομών που παρέλαβαν τα δώρα για να τα μοιράσουν στα παιδιά.

Τα δώρα παρέλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων ΑμΕΑ Λάρισας Τάσος Παπαναστασούλης και η γραμματέας του Συλλόγου Αντιγόνη Λαινά, η πρόεδρος  του  Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αυτισμό ν. Λάρισας Ερη Καλογεροπούλου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου  Γονέων και Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο ΚΥΚΝΟΣ» Εύη Σμουλιώτη και η γραμματέας του Συλλόγου Άννα Γκάργκα και η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά που θα μοιράσει τα δώρα στις δομές της Περιφέρειας σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα  και Βόλο.

20201229_121437

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Μουζακίου για τον θάνατο του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ

Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την κοίμηση του Μητροπολίτη Καστοριάς Σεραφείμ (κατά κόσμον…