Arxiki Lygaria (12)

Απτόητος ο «Απόλλωνας» Λυγαριάς συνεχίζει στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος με πέμπτη κατά σερί νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του, όπου επιβλήθηκε της Κρύας Βρύσης με τελικό σκορ: 4 – 1.

Ένα πολύ όμορφο ματς απέδωσαν σήμερα το μεσημέρι Λυγαριά και Κρύα Βρύση, πλούσιο σε γκολ & φάσεις, ανταμείβοντας με τον καλύτερο τρόπο, όσους εκ των φιλάθλων επέλεξαν να το παρακολουθήσουν.

Η ομάδα της Κρύας Βρύσης είχε στο μεγαλύτερο τμήμα του αγώνα την κατοχή της μπάλας & την υπεροχή, ωστόσο οι τελικές της σκόνταφταν στην κακοδαιμονία της & την απροσπέλαστη άμυνα των γηπεδούχων, που συνειδητά ο κόουτς Ν. Κακούσιος επέλεξε να παραθέσει σήμερα ως απάντηση αρχικά, στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία της Κ. Βρύσης, χτυπώντας ταυτόχρονα με ξαφνικούς αιφνιδιασμούς, εκμεταλλευόμενος τους γρήγορους επιθετικούς του, κάτι που έφερε αποτέλεσμα μόλις στο 12′ λεπτό, όταν ο Κ. Δημόπουλος πέρασε ωραία κάθετη στον Χρ. Λιάκο, ο οποίος με ιδανικό πλασιέ, έβαλε μπροστά την ομάδα του με 1-0.

Η πίεση επιθετικά, όμως της Κρύας Βρύσης, που συνεχίστηκε αμείωτη & στο β’ ημίχρονο απέφερε καρπούς, καθώς σουτ του Ούτου βρήκε το χέρι του αμυντικού Δημόπουλου στο 68′ και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τάτσιος, έφερε την ισοπαλία για την ομάδα του.

Όμως η Λυγαριά δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη, καθώς το γκολ της ισοφάρισης & το επιθετικό φρεσκάρισμα από τον Κακούσιο, με Τσορλιανό & Σωτ. Δημόπουλο, αφύπνισε τους γηπεδούχους, που με πολλές «ανάσες» πλέον και εκμεταλλευόμενοι την ανοιχτή λειτουργία των αντιπάλων τους, που πίστεψαν πως μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη ύστερα από την ισοφάριση, πήραν μέτρα στο γήπεδο και βγαίνοντας μπροστά με γρήγορες αντεπιθέσεις & εύστοχους συνδυασμούς, κατάφεραν να πετύχουν άλλα τρία τέρματα με τον Κ. Δημόπουλο στο 81′, τον Τσορλιανό στο 83′ & τον Σωτ. Δημόπουλο στο 88′, πετυχαίνοντας μέσα σε δέκα λεπτά, ό,τι δεν πέτυχαν στα προηγούμενα ογδόντα, δείχνοντας ταυτόχρονα το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας που έχουμε συνηθίσει τις τελευταίες πέντε νικηφόρες αγωνιστικές .

Να σημειώσουμε ακόμη πως οι δυο ομάδες μοιράστηκαν κι από μια φάση «δοκάρι», στο 65′ για την Λυγαριά & στο 75′ για την Κρύα Βρύση, ενώ οι γηπεδούχοι στο 80′ διαμαρτυρήθηκαν για φάση πέναλτι σε μαρκάρισμα επιθετικού τους εντός περιοχής.

Προπονητές

Λυγαριά: Κακούσιος

Κρύα Βρύση: Σακελλαρίδης

Διαιτητής: Μανασής

Βοηθοί: Τζάνης/Σίνδρος

Ακολουθεί πίνακας με όλα τα αποτελέσματα της σημερινής 16ης αγωνιστικής, καθώς και η βαθμολογία στην Α’ ερασιτεχνική, όπως αυτά ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΤ…:

Apotelesmata A

Vathmologia

*Με τις κοκκινόμαυρες εμφανίσεις η Λυγαριά, τις κιτρινο-μπλε η Κρύα Βρύση…

Lygaria (1)

Lygaria (2)

Lygaria (4)

Lygaria (5)

Lygaria (6)

Lygaria (7)

Lygaria (8)

Lygaria (9)

Lygaria (10)

Lygaria (11)

Lygaria (13)

Lygaria (14)

Lygaria (15)

Lygaria (16)

Lygaria (17)

Lygaria (18)

Lygaria (19)

Lygaria (20)

Lygaria (21)

Lygaria (22)

Lygaria (23)

Lygaria (24)

Lygaria (25)

Lygaria (26)

dan 1

Lygaria (27)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…