trikala

Φώτης Τακιανός (Τρίκαλα BC Aries): «Συγχαρητήρια στον Άρη και καλή δύναμη όσον αφορά τη συνέχεια. Για μας ήταν ένα παιχνίδι το οποίο – όπως και τα τελευταία – είχε τις ίδιες δυσκολίες. Απέναντι σ’ έναν αντίπαλο με σαφώς υψηλότερο κίνητρο και με παίκτες που δεν είχε στον προηγούμενο αγώνα.

Εμείς θέλουμε να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια τη φετινή σεζόν γιατί η ομαλή λήξη της φετινής χρονιάς θα είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη. Μια ομάδα που θα παλεύει κάθε μέρα μπορεί να αρέσει σε κάποιους για να ξαναφέρουν την ομάδα εκεί που πρέπει. Στο παιχνίδι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί σε πολλά πράγματα, όπως η προστασία του καλαθιού. Κι όπως γίνεται συνήθως αναλόγως με την πίεση που δέχεται στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο, καταρρέει λόγω δυνάμεων. Αυτά είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα,  θα τα δούμε και στους επόμενους αγώνες»

Βαγγέλης Αγγέλου (Άρης): «Δεν έχω να πω πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Οι ομάδες και το πρωτάθλημα είναι σε μια κατάσταση όπου απαιτεί μεγάλη προσοχή κι εγώ λέω ότι οι ομάδες πρέπει έχουν κοντή μνήμη. Η δική μας ομάδα είχε ένα άτυχο και άσχημο αποτέλεσμα με την Κύμη κι ένα καλό σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε από 2-3 παραμέτρους, να ελέγξουμε την ενέργεια του αντιπάλου. Ενώ ξεκινήσαμε καλά, στο 2ο δεκάλεπτο ήμασταν άστοχοι. Συζητήσαμε με τα παιδιά(στο ημίχρονο), ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει πάνω τους μια δύσκολη χρονιά προβλήματα. Οι καινούργιες πληροφορίες πολλές φορές κόβουν αντίδραση. Η ουσία είναι ότι κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Θέλω να πω με απόλυτη απλότητα, καλή δύναμη στον Φώτη. Εύχομαι στην ομάδα των Τρικάλων ότι καλύτερο και να βρουν τη δύναμη να επιστρέψουν στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για την κατάσταση του Γιάννη Αθηναίου, είπε: «Ο Αθηναίου ένιωσε ένα τράβηγμα. Ήμασταν οριακά για τον Αθηναίου και τον Μπελ. Δεν ξέρουμε πόσο πολύ τον έχει τραβήξει. Ο γυμναστής φώναζε να μην παίξουν πάνω από 18 λεπτά. Ο Πουλιανίτης με τον Φλιώνη είναι νέα παιδιά κι έχουν να αντιμετωπίσουν το άγχος καριέρας, τη μεγάλη ευθύνη της ομάδας και των καταστάσεων», είπε.

Σχετικά με την καλή αγωνιστική εικόνα του Λευτέρη Μποχωρίδη, είπε: «Υπάρχουν παίκτες που δεν ξεχωρίζουν για κάτι που έχουν αλλά μπορούν πολλά πράγματα. Είτε στην άμυνα, είτε στη δημιουργία. Ο Λευτέρης, σήμερα, ήταν πολύ καλός και η επιβράβευσή του ήταν τα 2-3 σουτ που έβαλε στην τελευταία περίοδο. Διάβασε σωστά τις φάσεις, είχαμε φάσεις όπου σκοράραμε μετά από 3-4 πάσες αλλά και πάλι το πρόβλημά μας ήταν το ένας εναντίον ενός».

Σε ό,τι αφορά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, δεν έκρυψε ότι είναι θετική για τον Άρη λόγω και των τραυματισμών. «Θα την αξιοποιήσουμε. Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ ανθρώπων έχουν τις τύχες του συλλόγου, μια ηρεμία και φροντίδα στην ομάδα. Δεν φαίνεται στον κόσμο, αλλά λειτουργεί στην ψυχολογία των παικτών. Θα δουλέψουμε στο διάστημα της διακοπής για να βελτιωθούμε».

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε., στην Τ.Κ. Παραμέρου, για το φαινόμενο της κατολίσθησης

Επίσκεψη κλιμακίου του Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών – πα…