proedroi]

Ο  Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας ξεκίνησε μια σειρά συναντήσεων  με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων  των  Δημοτικών Ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, αρχής γενομένης με τους Προέδρους των Τ.Κ. της Δημοτικής Ενότητας Πιαλείων και τους δημοτικούς Συμβούλους, παρουσία των Αρμοδίων Αντιδημάρχων, καθώς και του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστου Μπακάλη, με σκοπό των προγραμματισμό έργων και την σύνταξη μελετών από την χρηματοδότηση της ΣΑΤΑ 2018.

Οι Πρόεδροι έθεσαν τα θέματα που αφορούσαν στην ζώνη ευθύνης της Κοινότητας καθένας χωριστά.

Το βάρος δόθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Καθημερινότητα με κύριο ζήτημα την καθαριότητα, η βελτίωση της οποίας θα αποτελέσει καθοριστική λύση.

Παρευρέθηκαν στην συνάντηση  ο δήμαρχος  Πύλης κ. Κ ων/νος Μαράβας, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακάλης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Χρήστος Νάκος, ο δημ. σύμβουλος Κ. Πλαστήρας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Παραποτάμου κ. Παναγιώτης Καλυβιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλύρας κ. Ευαγγελία Βαμπούλα, ο πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Γιαννοτάκης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Χατζής  και ο  Προϊστάμενος  της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης κ. Σπύρος  Αποστολόπουλος.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …