????????????????????????????????????

 

Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συμμετέχει από την πρώτη χρονιά στην πανελλήνια εθελοντική δράση Let’s do it! GREECE και κατά τη διάρκεια αυτών των ετών έχουμε συμβάλλει στον καθαρισμό της περιοχής μας, προσπαθώντας παράλληλα να εμφυσήσουμε την οικολογική συνείδηση και τον εθελοντισμό στα μέλη μας και τις οικογένειες τους.

Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε να βρεθούμε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης μας, το πάρκο Παυσίλυπο και να απομακρύνουμε τα σκουπίδια που μολύνουν το περιβάλλον και αλλοιώνουν την όμορφη αισθητική του χώρου. Οι εθελοντές μας δουλεύοντας με όρεξη συγκέντρωσαν και απομάκρυναν τα, λιγοστά είναι η αλήθεια, σκουπίδια από το πάρκο και τον περιβάλλοντα χώρο. Ταυτόχρονα, φρόντισαν να καθαρίσουν πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες φθείρονται από ασυνείδητους με βάψιμο και τοποθέτηση αυτοκόλλητων πάνω τους.

Στο τέλος φυσικά υπήρχε κέρασμα για τους συμμετέχοντες και ειδικά για τους μικρούς μας φίλους. Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του κολυμβητικού συλλόγου «Νηρέας Καρδίτσας», που για μια ακόμη φορά στήριξαν τις δράσεις μας.

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

Γεώργιος Ζαρχανής                                                          Νικόλαος Γούσιας

IPA KARD (2)

IPA KARD (3)

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…