smy Maravas

Ο  Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας  είχε συνάντηση σήμερα Παρασκευή στο γραφείο του με εκπροσώπους της ΣΜΥ, αποτελούμενη από τον Ανχη κ. Λεωνίδα Πανάγο και τον Ανχη Παναγιώτη Παναγιώτου, προκειμένου να συζητήσουν για την προγραμματισμένη χειμερινή διαβίωση των Σπουδαστών της ΣΜΥ, που θα διεξαχθεί στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια» Κόζιακα από 10-2-2020 έως 21-2-2020.

Οι παραπάνω εκπρόσωποι ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου Πύλης για την ομαλή διεξαγωγή  της Εκπαίδευσης των σπουδαστών της ΣΜΥ.

Ο κ. Μαράβας τόνισε ότι  ο Δήμος από την πλευρά του θα παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση για την καλλίτερη παραμονή των σπουδαστών κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους, όπως άλλωστε αυτό γίνεται κάθε χρόνο την συγκεκριμένη περίοδο.

Παρόντες επίσης ήταν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Άρης Τζάνης, Καθαριότητας κ. Κων/νος Δούλαλας, Τεχνικών Έργων κ. Σωτήριος Χατζής  και η πρώην Αντιδήμαρχος κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…