dim 2
Στον Διαγόρα Ρόδου (Super League 2) θα συνεχίσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι ο Βασίλης Τσιαντούλας .
Είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά και ως αριστερός εσωτερικός επιθετικός , τον διακρίνει η τεχνική του , η ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια και η ποδοσφαιρική του ευφυία καθώς μπορεί να κάνει το απρόβλεπτο ανά πάσα στιγμή και να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε άμυνα .
Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην ακαδημία μας από τα 8 του χρόνια και έδειξε δείγματα μεγάλου ταλέντου από νωρίς καθώς πολλές μεγάλες ΠΑΕ ενδιαφέρθηκαν γι αυτόν στην πορεία του μέχρι σήμερα . Ο Τσιαντούλας ήταν βαρόμετρο στις καλές πορείες της ομάδας μας το 2018 και 2019 ενώ πέρυσι δόθηκε δανεικός στα Μετέωρα ( Γ εθνική) και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις .
Οι εμφανίσεις αυτές τράβηξαν το ενδιαφέρον ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών και με την βοήθεια της ομάδας μας αλλά και του μάνατζερ Βασίλη Ρόβα ο Τσιαντούλας θα αγωνίζεται από την καινούρια χρονιά στον Διαγόρα Ρόδου.
Είμαστε σίγουροι ότι ο Βασίλης έχει της δυνατότητες να πραγματοποιήσει τους στόχους του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες .
Επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον Τρικαλινό προπονητή του Διαγόρα , Θεοδοσιάδη Σάκη!
dim 1
tsiantoulas
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …