segas arxiki

Το Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 9 Ιανουαρίου στις 11:00πμ, αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ, για να συζητήσουν σχετικά με την προετοιμασία διοργάνωσης του Παν/νιου Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στην Πηγή, στην τοποθεσία «Σκαμνιές», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2018.

Τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Θανάσης Μπουλογεώργος Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Δημ. Σιούλας Καθηγητής ΣΕΦΑΑ Τρικάλων,Προπονητής Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων & Ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ, καθώς & ο  Δημ. Χαχάμης πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων & μέλος του κεντρικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Αρχικά οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησαν & ταυτόχρονα έδωσαν τα εύσημα στην Δημ. Αρχή για την περσινή διοργάνωση, που ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα, («εξαιρετική, σαν οι αγώνες να είχαν γίνει σε γήπεδο» ελέχθη χαρακτηριστικά), ζητώντας από τον Δήμαρχο & φέτος η αρωγή από πλευράς Δήμου να είναι η ανάλογη.

Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια που μπορεί να παράσχει ο Δήμος, ζητώντας παράλληλα από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους να είναι σε στενή συνεργασία με τους διοργανωτές, ώστε το παραγόμενο αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό, που θα μπορούσε να επιτευχθεί για μια τέτοιας σημασίας, με Πανελλήνια εμβέλεια, αθλητικού γεγονότος.

Αρχικά ο χώρος θα καθαριστεί από πάσης φύσεως ξερόχορτα, κλαδιά & ξένα υλικά που υπάρχουν στην «πίστα» & εκατέρωθεν αυτής, θα καλλωπιστεί ο περιβάλλον χώρος, ενώ παρεμβάσεις συντήρησης θα γίνουν στις κτιριακές υποδομές (αποδυτήρια, τουαλέτες κλπ.).

Έως την ημερομηνία της διοργάνωσης θα έχει λυθεί & το θέμα του ρεύματος, όπου τελικά θα υπάρξει μόνιμη, ανεξάρτητη παροχή με τριφασικό πλέον ρεύμα, το οποίο θα εξυπηρετεί στο έπακρο τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Σημαντικό επίσης στοιχείο της προετοιμασίας θα αποτελέσει & η πολύ καλή συντήρηση της «πίστας», με κύριο μέλημα το «πάτημα» αυτής, βασικός παράγοντας για την προστασία των αθλητών από μικροτραυματισμούς, κάτι το οποίο θα κρίνει, όπως & πέρσι την επιτυχία της διοργάνωσης. Εργασία η οποία θα ξεκινήσει άμεσα, καιρού επιτρέποντος, με μηχανήματα του Δήμου & επικουρικά & της Περιφέρειας, με ένα δεύτερο «πάτημα» 10-15 ημέρες πριν τους αγώνες.

Κατά την «μίνι» αυτή σύσκεψη λέχθηκαν & ευχάριστα από πλευράς των αντιπροσώπων του ΣΕΓΑΣ, όπως οι σκέψεις για διοργάνωση βαλκανικού & το σημαντικότερο, Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στην συγκεκριμένη τοποθεσία, μιας & αυτή & λόγω της φύσης της, χαρακτηρίζεται ως μοναδική!

Δημ. Χαχάμης:» Με ενωμένες τις δυνάμεις μας & μικρές παρεμβάσεις, στόχος μας η διοργάνωση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανωμάλου Δρόμου στις «Σκαμνιές, κάτι το οποίο θα μας βάλει στον αθλητικό χάρτη της Ευρώπης».

Θαν. Μπουλογεώργος: «Αν ο χώρος τεθεί σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο οργάνωσης, θα αποτελέσει μοναδικό brand name Πανελληνίως».

Δημ. Σιούλας: «Έχετε ένα διαμάντι στην περιοχή, μοναδικό στην Ευρώπη, για τις πολλές  δυνατότητες & μοναδικότητες που παρέχει. Επιβάλλεται η φύλαξη, η συνεχής συντήρησή του & η υπεράσπισή του, 365 ημέρες το χρόνο».

Κατά την σημερινή συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντ/ρχοι: Οικονομικών κ. Θαν. Κωστάκης, Πολιτισμού/Αθλητισμού κ. Γ. Τζιορτζιώτης, Πολιτικής Προστασίας κ. Σ. Αγγέλης, Καθαριότητας κα Λ. Οικονόμου, καθώς επίσης η πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κα Γεωργία Καραϊσκου & ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πηγής κ. Βασ. Τζιμόπουλος.

segas (1) segas (2)

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλούνται Δύο Loft/Μονοκατοικίες Στη Γελανθη Καρδίτσας

Διατίθενται προς πώληση 2 Loft / Μονοκατοικίες σε οικόπεδο 1100 τ.μ στη Γελάνθη του Δήμου …