Dimitra (1)

Στην Μπαλκούρα & ο Χρήστος Αλμπάνης

Την Ακαδημία ποδοσφαίρου επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα ο νεοαποκτηθείς άσσος της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης ο οποίος αποτέλεσε μήλον της έριδος στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Χρήστος Αλμπάνης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία Μετεώρων ενώ σε ηλικία 14 ετών εκπαιδεύτηκε και αγωνίστηκε στην Α’ Ερασιτεχνική με τη Δήμητρα Απόλλων για ενάμιση χρόνο απ’ όπου και μεταπήδησε στη Γερμανία για την Βέρντερ Βρέμης.

Έπαιξε για τρία χρόνια περίπου, στις Κ16, Κ17 και Κ18 της Βέρντερ και μεταγράφηκε στη Φράιμπουργκ (Κ19) ενώ σε ηλικία 21 ετών επέστρεψε στην Ελλάδα με επόμενο σταθμό τον Απόλλων Σμύρνης στον οποίο πραγματοποίησε δύο καταπληκτικές χρονιές (Football League και Super League) που τον έφεραν πολύ κοντά στην ΑΕΚ στην οποία και μεταγράφηκε πριν λίγες μέρες.

Ο Χρήστος δεν ξέχασε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε και τον βοήθησαν σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του και την Πέμπτη το απόγευμα επισκέφθηκε τη Μπαλκούρα, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τους προπονητές του, ενώ μεγάλη ήταν και η χαρά των μικρών παιδιών με τους οποίους συνομίλησε, φωτογραφήθηκε, μοίρασε αυτόγραφα και πάντα χαμογελαστός προσπάθησε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Η Οικογένεια της Δήμητρας Απόλλων ευχαριστεί τον Χρήστο Αλμπάνη για τη χαρά που προσέφερε σε όλους όσους τον γνωρίζουν από κοντά και του εύχεται πάνω από όλα υγεία και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σχέδιά του.

Μεγάλη τιμή για τη Δήμητρα Απόλλων αποτέλεσε η κλήση δύο πρώην παικτών της για προπονήσεις με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος (Κ15) στον Άγιο Κοσμά από 12 εώς 14 Ιουνίου.

Ο λόγος για τον Καλτσά Αθανάσιο ο οποίος μεταγράφηκε από τη Δήμητρα στην ΑΕΚ, εδώ και δύο χρόνια και τον συνδημότη μας Παπαδάκο Αθανάσιο, ο οποίος εκπαιδεύεται και ζει στην Ιταλία υπό την σκέπη της Αταλάντα.

Είναι σίγουρο ότι και οι δύο αθλητές αμέσως μετά την Εθνική θα βρεθούν στη Μπαλκούρα, ώστε να συναντήσουν τους προπονητές τους, αλλά και να παίξουν με τους πρώην συμπαίκτες τους με τους οποίους βέβαια έχουν συχνή επικοινωνία.

Dimitra (2)

Dimitra (3)

 

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Τρικκαίων

Στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕ…