Arxiki GS Gomfoi Vravefsi (26)

Σε πανηγυρικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Δ.Σ. Δ. Πύλης, η επιβράβευση αθλητών, προπονητικού τιμ και Διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Γ.Σ. Γόμφων, για την μεγάλη τους επιτυχία, την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ Θεσσαλίας, κατά το 7ο Final Four, που διεξήχθη στην πόλη του Παλαμά στις 26/12/2020.

Τις απονομές έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας, με την επίδοση Κυπέλλου και μεταλλίων, παρουσία της προέδρου του ΟΚΠΑΔ κας Μαρίνας Πανάγου, του δημ. συμβούλου κ. Χρ. Ζιάκα & του τοπικού συμβούλου της Τ.Κ. Γόμφων κ. Αθ. Κιάφα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος έδωσε τα εύσημα στους τροπαιούχους, λέγοντας πως επιτέλεσαν έναν μεγάλο άθλο για τα μπασκετικά δεδομένα της περιοχής, αποδεικνύοντας πως η λέξη «μικρός» έχει θέση μόνο στη θεωρία, όχι όμως και στην πράξη, καθώς ένα μικρό χωριό όπως είναι οι Γόμφοι, εν συγκρίσει με τους αντιπάλους του, διαθέτοντας πάθος,όρεξη και ευγενή άμιλλα, κατόρθωσε κάτι το ανεπανάληπτο.

Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος, τόνισε πως ο Δ. Πύλης θα είναι στο πλευρό της ομάδας με οποιονδήποτε ενδεδειγμένο τρόπο, ενώ με την στήριξη του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη μας κ. Χρ. Μιχαλάκη, ο Δήμος Πύλης και η πρωτεύουσα αυτού η Πύλη, σύντομα θα αποκτήσει το δικό του «σπίτι», το δικό του κλειστό Γυμναστήριο, καθώς ο χώρος πλέον έχει βρεθεί.

Κλείνοντας, τους συνεχάρη επίσης για την επιτυχημένη τους πορεία στο πρωτάθλημα της Α’1 ΕΣΚΑΘ, καθώς οι Γόμφοι φιγουράρουν μόνοι πρώτοι και αήττητοι έως τώρα στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, ευελπιστώντας στην άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική, μετά και τα play off στο τέλος του Πρωταθλήματος, κάνοντας υπερήφανους για δεύτερη φορά Δ. Πύλης και Δ. Μουζακίου, καθώς στην ομάδα αγωνίζονται αθλητές και από την εκεί περιοχή και έχοντας ως φυσική του έδρα την πόλη του Μουζακίου.

GS Gomfoi Vravefsi (1)

GS Gomfoi Vravefsi (2)

GS Gomfoi Vravefsi (4)

GS Gomfoi Vravefsi (7)

GS Gomfoi Vravefsi (8)

GS Gomfoi Vravefsi (9)

GS Gomfoi Vravefsi (10)

GS Gomfoi Vravefsi (11)

GS Gomfoi Vravefsi (12)

GS Gomfoi Vravefsi (13)

GS Gomfoi Vravefsi (14)

GS Gomfoi Vravefsi (16)

GS Gomfoi Vravefsi (17)

GS Gomfoi Vravefsi (18)

GS Gomfoi Vravefsi (19)

GS Gomfoi Vravefsi (20)

GS Gomfoi Vravefsi (21)

GS Gomfoi Vravefsi (22)

GS Gomfoi Vravefsi (23)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…