royalfamily_v_090120-1

Σάλος στη Βρετανία με την απόφαση των πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, κάτι που έχει δυσαρεστήσει την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία μάλιστα ήδη έβαλε «φρένο» στα σχέδια του ζευγαριού.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια αντέδρασε στην ανακοίνωση του Χάρι και της Μέγκαν τονίζοντας ότι “κατανοεί” τη βούληση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν να αποστασιοποιηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, αλλά προειδοποίησε ότι αυτή η αποχώρηση είναι “περίπλοκη” και θα πάρει “χρόνο”.

Η ανακοίνωση που έκανε η εκπρόσωπος των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για λογαριασμό της βασίλισσας:

«Οι συζητήσεις με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Κατανοούμε την επιθυμία τους να κάνουν μια διαφορετική προσέγγιση αλλά αυτά είναι περίπλοκα ζητήματα που χρειάζονται χρόνο για να προχωρήσουν».

“Λαμβάνει αποφάσεις με το συναίσθημα, όχι με τη λογική”

 Σχολιάζοντας την απόφαση του ζευγαριού, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Μπάκιγχαμ, Ντίκι Άρμπιτερ, σε δηλώσεις του στο BBC είπε πως ο πρίγκιπας Χάρι «λαμβάνει αποφάσεις με το συναίσθημα και όχι με τη λογική».

«Η καρδιά και όχι το μυαλό καθοδηγούν τον Χάρι. Η τεράστια σφαγή των μέσων ενημέρωσης αμέσως μετά τη γέννηση του Άρτσι έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτήν την απόφαση», δήλωσε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση που άλλαξε τα πάντα

Να υπενθυμίσουμε ότι, με μια απρόσμενη ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν πως θέλουν να αποσυρθούν από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας και να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι, σημειώνοντας πως αποφάσισαν να μοιράσουν τον χρόνο τους μεταξύ Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Αμερικής, ώστε να μεγαλώσουν τον γιο τους και να υλοποιήσουν το επόμενο φιλανθρωπικό τους εγχείρημα.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Δήλωση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα, για τη μεγάλη του εκλογική νίκη

  Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους δημότες του Δήμου Πύλης, που τ…