teleio-louk-gia-gamo-e1567370825437

Το τέλειο λουκ για έναν γάμο εξαρτάται από τον ρόλο που έχετε σε αυτόν. Ωστόσο, αν είστε καλεσμένες, ένα φόρεμα αποτελεί πάντα μια σωστή επιλογή.

Αν είστε καλεσμένες και δεν ξέρετε τι να φορέσετε, θα βρείτε ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε το τέλειο λουκ για έναν γάμο σε αυτό το άρθρο!

Γενικές οδηγίες για το τέλειο λουκ για έναν γάμο

Η επιλογή του τέλειου λουκ για έναν γάμο δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σημαντικούς παράγοντες. Παραδείγματος χάρη, δε μπορείτε να φορέσετε το ίδιο σύνολο για έναν γάμο που γίνεται την άνοιξη και για έναν που γίνεται το φθινόπωρο.

Αρχικά, θα ξεκινήσουμε με ορισμένες γενικές συμβουλές για το τέλειο λουκ και έπειτα θα κάνουμε κάποιες παρατηρήσεις για την εποχή του χρόνου.

Φορέστε φόρεμα

Παράνυμφοι φορούν πράσινα φορέματα

Οι περισσότερες γυναίκες φορούν φορέματα στους γάμους, παρότι ορισμένες επιλέγουν άλλα ενδύματα.

Ίσως δε σας αρέσουν τα φορέματα και οι φούστες, ενώ αισθάνεστε άνετα σε παντελόνι. Όμως, ο γάμος είναι μια ειδική περίσταση όπου οι άνθρωποι προσπαθούν συνήθως να δείχνουν όσο καλύτεροι μπορούν και φορούν τα καλά τους ρούχα. Έτσι, για τις καλεσμένες τα φορέματα είναι απαραίτητο ένδυμα. Ακόμη και αν σας αρέσουν τα παντελόνια, επιμένουμε ότι θα είναι καλύτερο να φορέσετε μια φούστα στα μέτρα σας.

Σε γάμους που τελούνται την ημέρα μπορείτε να φορέσετε κοντά φορέματα. Μακριά φορέματα θα πρέπει να φοράτε σε γάμους που γίνονται νυχτερινές ώρες.

Το τέλειο λουκ για έναν γάμο – Δεν είναι στολή

Ναι, ένας γάμος είναι μια ιδιαίτερη μέρα όπου ντύνεστε όσο καλύτερα μπορείτε. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να αισθάνεστε άβολα. Σκοπός είναι να ευχαριστηθείτε την ημέρα. Γι’ αυτό, επιλέξτε ένα κομψό φόρεμα στο οποίο αισθάνεστε άνετα.

Προτείνουμε να αποφύγετε τα ενδύματα που τονίζουν πολύ το μπούστο ή υπερβολικά μίνι φούστες καθώς είναι πιθανό να σας κάνουν να αισθανθείτε άβολα. Ομοίως, αποφύγετε τα υπερβολικά στενά φορέματα τα οποία θα σας εμποδίσουν να ευχαριστηθείτε αυτή τη γιορτή.

Μονόχρωμα ή πολύχρωμα φορέματα;

Το τέλειο λουκ για έναν γάμο

Τα μονόχρωμα φορέματα ταιριάζουν άψογα με τα αξεσουάρ. Αυτά τα φορέματα είναι κομψά και τα συνιστούμε για το τέλειο λουκ για έναν γάμο. Ακόμη και το φούξια είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Όμως, μη σκεφτείτε στιγμή να φορέσετε λευκό. Αυτό ανήκει στη νύφη!

Επιπλέον, να θυμάστε πως υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί αναφορικά με τα χρώματα. Για παράδειγμα, το μαύρο είναι πάντοτε αμφιλεγόμενο. Αν και αποτελεί τον βασιλιά της κομψότητας, είναι ταυτόχρονα το χρώμα του πένθους, γι’ αυτό και ίσως να μην είναι κατάλληλο για έναν γάμο.

Επιπροσθέτως, το ευτυχές ζεύγος ίσως να έχει «κρατήσει» κάποια χρώματα για τις παρανύμφους ή την κουμπάρα, έτσι, θα πρέπει να μιλήσετε στο ζευγάρι για να μάθετε ποια χρώματα δε θα πρέπει να φορέσετε.

Τα πολύχρωμα φορέματα δεν απαγορεύονται εντελώς. Έτσι, μπορείτε ν’ αποφασίσετε μεταξύ ενός κλασικού σχεδίου με λουλούδια ή κάποιου άλλου σχεδίου που είναι στη μόδα.

Το τέλειο λουκ για έναν γάμο – Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα και κάνουν τη διαφορά, ειδικά αν φορέσετε τελικά ένα μονόχρωμο φόρεμα. Για την ακρίβεια, συμπληρώνουν και ενισχύουν το φόρεμά σας.

Εδώ σας έχουμε ορισμένα κόλπα:

  • Σχετικά με τα παπούτσια, να θυμάστε ότι είναι ωραίο να φοράτε ψηλοτάκουνα στους γάμους. Να θυμάστε πως οι γάμοι είναι σαν γιορτή, γι’ αυτό μην επιλέξετε πολύ ψηλά τακούνια καθώς θα αισθανθείτε άβολα σε αυτά.
  • Επιλέξτε μια μίνι τσάντα. Βάλτε τα απαραίτητα μέσα στη μίνι τσάντα που ταιριάζει στο φόρεμά σας.
  • Όσον αφορά στα κοσμήματα, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.
  • Αν ο γάμος τελείται σε κάποια εκκλησία, επιλέξτε ένα σάλι ή μια πασμίνα για να καλύψετε τους ώμους σας.

Επιλέξτε όποιο ύφασμα θέλετε

Ακριβώς, δεν υπάρχουν περιορισμοί: σατέν, μετάξι, βελούδο, ακόμη και δαντέλα. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι επιθυμείτε.

Για φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο

Νιόπαντρο ζευγάρι περπατά

Τα γάντια και ένα κομψό παλτό μπορούν να γίνουν σύμμαχοί σας σε γάμους που γίνονται σε κρύο καιρό.

Το μόνο πρόβλημα με αυτούς τους γάμους είναι πως θα πρέπει να συμπεριλάβετε και άλλα ρούχα για το τέλειο λουκ. Σκοπός είναι να είστε ζεστές και κομψές ταυτόχρονα. Γι’ αυτό, ακολουθείστε τις δύο συμβουλές που ακολουθούν:

  • Προτιμήστε γάντια. Τα μακριά και βελούδινα γάντια μπορούν να κάνουν τη διαφορά ώστε να δείχνετε κομψές.
  • Διαλέξτε ένα σικ και εντυπωσιακό παλτό, μη το παρακάνετε όμως.
  • Αυτός είναι ο τέλειος καιρός για βελούδο.
  • Φυσικά, ελέγξτε την πρόγνωση του καιρού για να έχετε το νου σας.

Η τελευταία μας συμβουλή είναι να βεβαιωθείτε πως είστε ο εαυτός σας και να διασκεδάσετε.

Πηγή: meygeia.gr

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…