raw pork chops and spices on wooden table

Maravas neo logo (1)Η γιορτή της άνοιξης είναι μπροστά μας και η «Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου», η πρώτη ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής ντόπιου χοιρινού της κεντρικής Ελλάδας μας προτείνει εκλεκτά κρέατα για να ψήσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Επιλέγουμε από τα χειροποίητα σουβλάκια, ολόφρεσκα και λαχταριστά, μπριζόλες και μπιφτέκια, πανσέτες και φυσικά το περίφημο και λουκάνικο της φάρμας, το οποίο ξεχωρίζει για τη μοναδική του γεύση χάρη στα αγνά υλικά και το καθαρό κρέας με το οποίο παρασκευάζεται.

Η «Φάρμα Μαράβα-Κούτσικου» ελέγχει την παραγωγή του κρέατος σε όλα τα στάδια και μας προσφέρει εγγυημένα ό,τι καλύτερο και ποιοτικότερο.

Σφραγίζει τη ποιότητα και τη γεύση. Τα προϊόντα της τα βρίσκουμε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης (κρεοπωλεία)  και σε σούπερ μάρκετ, καθώς και στο υποκατάστημα της επιχείρησης, στην Πιαλεία Τρικάλων.

Τηλ επικοινωνίας:  24310 52065

www.maravaxoirina.gr

Maravas neo logo (2)

Maravas neo logo (3)

raw pork chops and spices on wooden table

Maravas neo logo (5)

Maravas neo logo (6)

Maravas neo logo (7)

 

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος

Comments are closed.

Check Also

Κατασκευή νέου φωτοβολταϊκού πάρκου 171ΜW από την κοινοπραξία  Intrakat – Amaresco – RES Invest για λογαριασμό του Ομίλου ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτ. Μακεδονίας

Την κατασκευή ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου 171ΜW στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας…