IMG_2553

Μια ενδιαφέρουσα Εκδήλωση-Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 11 π. μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης, την οποία οργάνωσαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Πιαλείας και Φήκης.

Το θέμα της Ημερίδας ήταν «Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΎ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ»

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Πρόεδρος των Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πιαλείας κ. Αντώνιος Γιαννής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας , ο Δ/ντής της Α’ Βαθ/μιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Γεώργιος Κωνσταντάκος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πύλης κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Αξιολόγησης , Διάγνωσης και Υποστήριξης της Α’ θμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων κ. Απόστολος Σπαθής.

Στην συνέχεια ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κ. Αθανάσιος Μανούρας ανέπτυξε το θέμα .. «Η Σημασία της Διατροφής στην Παιδική Ηλικία».

Ακολούθησε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Τζιαμούρτας ανέλυσε το θέμα … «Η Σημασία του Αθλητισμού στην Παιδική Ηλικία.»

Παρευρέθηκαν εκτός των ανωτέρω ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Κων/νος Δούλαλας, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Πύλης κ. Θεόδωρος Χήρας, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντ/σης κ. Βαλάντης Τσιούτσιας,
οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Ζάχος, κ. Παναγιώτης Τσόλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Φήκης κ. Γεώργιος Βρατσίστας, και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Νηπιαγωγείου Φήκης κ. Έφη Κωσταρέλλου.

IMG_2551

IMG_2549 (1)

IMG_2550

IMG_2554

IMG_2556

IMG_2557 (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…