podilatada

Την Κυριακή 11/11/2018 γρασάρουμε τις αλυσίδες του ποδηλάτου μας ελέγχουμε τα φρένα και τα λάστιχα και με σημείο συνάντησης την Κεντρική Πλατεία πάμε για φιλανθρω-πεταλιές. Από το πρωί στις 11:00 συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το συσσίτιο των ατόμων που στηρίζει η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών.

Ο κ. Στέλιος Βάσκος, υποστηρικτής της εκδήλωσης, θα είναι μαζί μας για να δώσει συμβουλές σωστής οδικής συμπεριφοράς ενώ η γενική oικογενειακή γιατρός, κυρία Δώρα Βουτσελά, θα τονίσει τη σπουδαιότητα της άσκησης από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου. Η μουσική και ο χορός από εμψυχωτές της σχολής TDA θα πλημμυρίσουν την πλατεία, ενώ στο τέλος της ποδηλατάδας θα  κληρωθεί ένα ποδήλατο και πολλά κράνη από τα  κουπόνια που θα παίρνει ο καθένας αφήνοντας τη σακούλα του με τα τρόφιμα Την πομπή θα συνοδεύσει η Ομάδα Εμφανούς Αστυνόμευσης με Ποδήλατο της ΕΛΑΣ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 12:00 από τον Πατέρα Αναστάσιο Γκαβοτζήμα, εφημέριο του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης, που με τα συσσίτια αγάπης των εθελοντών αποτελούν λαμπρό παράδειγμα αλληλεγγύης.

Πολλαπλά τα μηνύματα της ξεχωριστής ποδηλατάδας γιατί αγαπάμε την πόλη μας, αγαπάμε το περιβάλλον, κυρίως όμως δείχνουμε σε ανθρώπους που βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση της ζωής τους πως δεν είναι μόνοι γιατί είσαι δίπλα τους εσύ. Η Μαρία, η Ελένη, η Αγγελική, η Φίλια, η Ευαγγελία, η Άννα, ο Θανάσης, ο Γιώργος, ο Νίκος, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος και χιλιάδες άλλοι ρομαντικοί που προσφέρουμε συνειδητά με στόχο και με πειθαρχία.

Συνεχίζουμε λοιπόν να ονειρευόμαστε, γιατί….. «τα ποδήλατά μας, όπως και τα όνειρά μας, ξέρουν από ανηφοριές».

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Γιώργος Αναγνώστου, Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές…

  Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία όλων των  συνδημοτών μας, θέλω να δηλώσω πως θ…