edathess20 (3)

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Χρήστος Σινάνης παραβρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τα 20 χρόνια παρουσίας του φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Μετεώρων συμμετείχε στην απονομή βραβείων προς τους υπαλλήλους της εταιρείας, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σχετικά με τα σχέδια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στον Δήμο Μετεώρων.

Ήδη από το 2017, το Δημοτικό Διαμέρισμα της Καλαμπάκας αποτελεί μέρος του δικτύου διανομής και παροχής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με τις εργασίες σύνδεσης των καταναλωτών να συνεχίζονται σε καθημερινή βάση.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η επέκταση του δικτύου με σκοπό να καλυφθεί η περιοχή, δίνοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να επωφεληθούν  τα οφέλη του φυσικού αερίου ως την οικονομικότερη, φιλικότερη προς το περιβάλλον και καλύτερης ποιότητας πηγή ενέργειας.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στον Δήμο Μετεώρων η οποία δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, επιφέρει οικονομικά οφέλη για τους καταναλωτές και εντάσσει την Καλαμπάκα στον ενεργειακό χάρτη της χώρας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεταδόθηκε ταυτόχρονα, μέσω δορυφορικής σύνδεσης, στη Λάρισα στον χώρο του Ξενοδοχείου Διβάνη, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019.

edathess20 (1)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Προσωπικός Γιατρός: Τα νέα δεδομένα που προκαλούν αναβρασμό στους επαγγελματίες υγείας

(PHOTO: SHUTTERSTOCK) Ένα από τα σημεία που αντιδρούν οι ιατρικοί σύλλογοι είναι το οικονο…