ΔΗΚΕΔΗΜ τρόφιμα 1 copy

ΔΗΚΕΜ τρόφιμα copy

Ολοκληρώθηκε με ομαλότητα η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ για το μήνα Απρίλιο. Σε αυτή τη φάση τα προϊόντα που μοιράστηκαν περιελάμβαναν  πορτοκάλια, ζάχαρη, σάλτσα, λάχανο , σαμπουάν κτλ . Η ΔΗΚΕΔΗΜ μερίμνησε ώστε οι δικαιούχοι να ενισχυθούν με περισσότερα είδη  και για το λόγο αυτό διένειμε μανταρίνια από τον Α. Σ. Αργολική Γη και ακτινίδια που  παραχώρησε η παραγωγός κ. Λεμονίτη από την Κατερίνη.

Ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Κωτσός  καθώς και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κα Φανή Τσιρογιάννη εύχονται σε όλους καλό Πάσχα και η Ανάσταση του θεανθρώπου να αποφέρει φώτιση και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους και λιγότερη φτώχεια.

Tέλος όσοι  δημότες του Δήμου Μουζακίου νοιώθουν την ανάγκη, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ΔΗΚΕΔΗΜ, που κάνει πολύ σοβαρή κοινωνική προσπάθεια, και να απευθυνθούν στα γραφεία της. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2445043446 για τη Δημοτική Ενότητα Μουζακίου, 2441082110 για τη Δημοτική Ενότητα Παμίσσου και 2441352424 για τη Δημοτική Ενότητα Ιθώμης πρωινές ώρες».

 

Load More Related Articles
Load More In Θετταλών Τόπος
Comments are closed.

Check Also

43 εκατ. € για αγροτική οδοποιία από το ΥπΑΑΤ – Υπεγράφη η πρόσκληση προς τους Δήμους

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιος Λιβανός και ο Υφυπουργός Γεώργιος Στύλιος ανακοι…