AO Pialeias (1)

Με παράθεση γεύματος η Διοίκηση του Α.Ο. ”Ο Ασκληπιός”  Πιαλείας τίμησε τους παίκτες της, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην ομάδα & το τοπικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Γεύμα, που στο κύριο μενού του περιελάμβανε ντόπια γουρνοπούλα και έλαβε χώρα στο κατάστημα “Αλώνια”.

Παρόντες οι κ.κ. Γιώργος Καπέλος , Γιώργος Νούλας, που για πολλά χρόνια είναι “δίπλα” στην ομάδα, αλλά και σε πολλές άλλες δράσεις που αφορούν στο χωριό, Δημήτρης Καλαντζής και  Λάκης Πατσιούρας, παρουσία επίσης του προέδρου κ. Τάσου Οικονόμου και σύσσωμου των μελών του Δ.Σ.

Με το πέρας του γεύματος, η κουβέντα περιστράφηκε στο μέλλον τής ομάδας που μετά από πολλά χρόνια αποτελείται ως επί το πλείστον με παίκτες του χωριού, νέα παιδιά μικρής ηλικίας τα οποία υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Ρουμπιέ, διάγουν μια αξιόλογη πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου, αφήνοντας ελπίδες για πολύ περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

AO Pialeias (2)

AO Pialeias (3)

AO Pialeias (4)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θ. Χήρας από Πύλη: Σας καλώ σε μια νέα πορεία με γνω΄ση, σύνεση και όραμα, στηρίζοντας μια παρουσία με μέλλον, όραμα & αξίες(βίντεο/φωτό)

Την κεντρική του ομιλία στην Πύλη, μπροστά από τον χώρο του εκλογικού του κέντρου, πραγματ…