KY Pylis

      Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης θέλοντας να ενδυναμώσει σημαντικά το ρόλο του συλλόγου, με αίσθημα ευθύνης και ανησυχίας για κοινωνική προσφορά απέναντι στις εξελίξεις λόγω Κορωνοϊού στη Χώρα μας, προέβη σε μια ουσιώδη κίνηση αλτρουϊσμού προς το γενικό σύνολο του πολιτών του Δήμου μας, με την δωρεά στο Κέντρο Υγείας Πύλης, ενός ηλεκτρικού μηχανήματος απολύμανσης, συμβάλλοντας στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Δήλωση προέδρου του Κ.Σ. Πύλης κ. Θανάση Μανούρα, μετά την παράδοση του μηχανήματος απολύμανσης στον Δ/ντή του Κ.Υ. Πύλης κ. Μιχ. Βενιζέλο…

      «Είμαστε προσηλωμένοι στη συνέχιση και ανάληψη των απαιτούμενων δράσεων σύμφωνα με τις ανάγκες της Πατρίδας μας τις δύσκολες αυτές ώρες και θέλοντας ως σύλλογος να συνδράμουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε στην τοπική κοινωνία αποφασίσαμε να προσφέρουμε με τη μορφή δωρεάς, ένα ηλεκτρικό μηχάνημα ψεκασμού-απολύμανσης με σκοπό να διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πύλης.

      Η σκέψη μας κάθε μέρα είναι κοντά στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Χώρας μας και ειδικότερα στο Κέντρο Υγείας της περιοχής μας και γνωρίζοντας ότι επιτελείτε το τόσο απαιτητικό, δύσκολο, επικίνδυνο και συνάμα σημαντικό έργο σας, σας παρακαλούμε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο να προσφέρετε στο κοινωνικό σύνολο υπηρεσίες υγείας.

       Σας εμπιστευόμαστε και σας αγαπάμε. Σ αυτό τον πόλεμο είσαστε η ασπίδα της Πατρίδας μας.

      Σας ευχαριστούμε».

     Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλη

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Η Νικολέτα Τζιωρτζιώτη, για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας Αγρότισσας. «Ή ηρωίδα της υπαίθρου»

       Μάνα-Γη-Γυναίκα-Λεβεντογεννημένη-Ευλογημένη για τους καρπούς της.   Γιατί η γη…